10 Идейни, Силиконови Форми за Лед

Лято е и това означава, че ще са ни нужни доста кубчета лед, за да победим жегата, но обикновените ледени блокчета са честно казано скучни. С количеството на толкова много разнообразни и креативни форми за лед тези дни, защо ни е да се задоволяваме само с обикновените традиционни квадратни формички.

Ето затова ви предлагаме 10 от най-готините формички за лед, които успяхме да открием.

forma-za-led-titanik

Кубчета „Титаник”

Тази форма за лед съдържа 4 ледени кораба Титаник и 4 огромни айсберга. Добавете ги във вашата напитка и пресъздайте историята отново. Добавете малко джин, Леонардо Дикаприо и Кейт Уинслет и партито може да започне.

forma-za-led-poliaren-led

Полярен лед "Пингвин и Бяла мечка"

Тази форма за лед включва айсберг, на който седят пингвин и полярна мечка. Всеки комлект съдържа 1 форма за лед „Пингвин” (2 пингвина един до друг) и 1 формичка „Бяла мечка”. Готин подарък за всеки, който иска да направи своята напитка вледеняваща.

forma-za-led-spasitelen-poias

Форма за лед „Спасителен пояс”

Всеки път когато си мисля, че имайки предвид колко разнообразни и много на брой са формите за лед вариантите са изчерпани, се появава някоя нова напълно непозната и невиждана досега форма за лед. Просто напълнете с вода „Спасителните пояси” и ги поставете във фризера. Когато напитката ви стане прекалено топла и има нужна от спасяване, хвърлете по един пояс! Идеални за яхтени партита!

forma-za-led-tokcheta

Форма за лед „Токчета”

Един стилен вариант на форма за лед, която може да използвате за охлаждане на вашите напитки. Просто поставете един чифт в чашата ви и за друго не мислете!

forma-za-led-vampirski-zybi

Форма за лед "Вампирски зъби"

С падането на нощта и напитките започват да пълнят чашите. Но нещо липсва сякаш! Може би им е нужно леко ухапване... Така че я по-добре пуснете малко ледено студени вампирски зъби във вашето Блъди Мери и усетете вледеняващия вкус на мрака!

Може да поръчате форма за лед - "Вампирски зъби" тук: https://dreboliiki.com/product/forma-za-led-vampirski-zabi/

forma-za-led-citrosov-vkus

Форма за лед „Цитрусов вкус”

Време е да придадете малко тропически стил на напитката ви! Напълнете цитрусовите отделения с вода (добавете капка лимон или лайм за допълнителен вкус) и замръзете. Пуснете едно в чашата с Муай Тай и отпийте една дълбока глътка – усетете нежния полъх на морския бриз!

forma-za-led-yaice

Форма за лед „Излюпено яйце”

Ето сега няма как да не намерите отговор на въпроса „Кое е първо – кокошката или яйцето?”.

forma-za-led-usmivki

Форма за лед „Усмивка”

Споделете по едно питие с приятел и го направете с усмивка! Разполагате с 7 опита да разпространите малко щастие с тази излъчваща позитивно настроение форма за лед.

Може да поръчате форма за лед - "Усмивка" тук: https://dreboliiki.com/product/forma-za-led-usmivka/

forma-za-led-cherep-i-kosti

Форма за ледени кости

Замръзете напитката до дъното на костите! „Ледени кости” ще вцепени от страх дори най-коравото сърце! С формата може да направите 8 ледени блокчета – 4 черепа и 4 кръстосани кости.

Може да поръчате форма за ледени кости тук: https://dreboliiki.com/product/forma-za-led-cherep-i-kosti/

forma-za-led-pisyk

Форма за лед „Писък”

Чувствате се леко нервни? Едно силно изкрещяване на глас може би ще свърши работа? Ние имаме обаче по-добра идея – добавете малко „Леден писък” във вашата напитка и се отдайте на заслужена релаксация. Комплекът съдържа 12 експресионистични интерпретации на известната картина на Едвард Мунк „Викът”.

Може да поръчате форма за лед - "Писък" тук: https://dreboliiki.com/product/forma-za-led-pisak/

Все още няма коментари...

Остави коментар