За Нас

Кои сме ние?

dreboliiki-smiley-face

DREBOLIIKI.COM е онлайн магазин за необикновени и иновативни подаръци. Тук ще откриете безброй идеи как да изненадате и зарадвате близките си с нестандартните предложения, които сме поместили в сайта и на страниците на нашия блог. Под всяка статия и на страницата на всеки продукт може да коментирате и споделяте впечатленията си и реакциите на вашите приятели от подаръка, който сте им поднесли. Може да ни откриете и да оставите препоръките си към нас и в социалните мрежи Facebook, Google+ и YouTube.

Фирмата ни - „Уеб Маркет Груп” ООД е създадена през 2008-ма година със седалище гр. Търговище, ЕИК: 200217908, ДДС №: BG200217908. Основната дейност, с която се занимаваме е търговия.

Защо да изберете нас?

1.
Лоялно и коректно отношение.

Ние гарантираме лоялно и коректно отношение към нашите клиенти и се стремим да превърнем този сайт от обикновен онлайн магазин, в специализиран източник на уникални идеи за подаръци, които истински да радват и едновременно с това да отговарят на критериите за практичност, за да не стоят статично на секцията в хола, а да се използват всеки ден, предизвиквайки усмивки в хората около нас.

2.
Продукти, които може да намерите само при нас.

За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, ние постоянно преразглеждаме асортимента си, добавяйки още по-откачени и нестандартни продукти.

3.
Постоянно добавяме нови артикули, с които можете да се запознаете в социалните мрежи.

Последвайте ни във Facebook, за да виждате първи новите ни предложения за подарък! Ще се радваме да участвате в дискусиите по въпроси, с които се обръщаме към вас за помощ при взимането на решения от най-различно естество – от избора на бекграунд на сайта, до включването на нов продукт във фирмения асортимент.