Блог

Романтични Подаръци за Свети Валентин

Ако изборът на подаръци за Свети Валентин е в списъка ви с „10-те най-трудни неща, които трябва да направиш преди да умреш“, следващите подбрани идеи за подарък за Свети Валентин за мъж и подарък за 14-ти февруари за жена, ще направят живота ви значително по-лесен! (още…)
Прочети още

Подаръци за Трифон Зарезан

Четиринадесети февруари е дата, породила много спорове около това, кой какво празнува. За някои 14-те февруари е Трифон Зарезан – традиционният празник на виното, докато за други 14-ти февруари е Свети Валентин – празникът на любовта и всички влюбени. (още…)
Прочети още

Коледни Подаръци за Жени 2016

С нашите 10 нестандартни идеи за коледен подарък за жена, тази година намирането на подходящия коледен подарък за гаджето, за мама, за приятелка или сестра, е по-лесно от всякога! При избора на подарък за жена, често се питаме „Какво искат жените?“, но всъщност правилният въпрос е „Какво харесват жените?“. Следващите 10 оригинални идеи за подарък…
Прочети още

Коледни Подаръци за Мъже 2016

Нуждаете ли се от помощ в откриването на оригинален подарък за мъж? В тази статия сме представили 10-те най-интересни предложения за коледен подарък за мъж, за 2016-та година. Имаме уникални идеи, с какво да изненадате за Коледа мъж, който пие бира, вино или друг алкохол. Имаме подаръци за почитателите на новите технологии, екстремните спортове или…
Прочети още

Подаръци за Купонджии

Търсите забавни игри с пиене? В тази класация ще откриете най-яките пиянски игри и други яки парти подаръци, подходящи за всеки купон!
Прочети още

10 Идеи за Летен Подарък

Най-яките купони са през лятото и много от нас имат рожден ден точно през този сезон – затова тук представяме 5 идеи за подарък за мъж и 5 идеи за женски подарък, подходящи за летния сезон. (още…)
Прочети още

Подаръци за Дипломиране за Момиче

Баловете наближават и вече няма време да се дреме, затова минаваме по същество и ви представяме десет страхотни подаръка за дипломиране на момиче, които може да поръчате при нас: (още…)
Прочети още

10 Идейни, Силиконови Форми за Лед

Лято е и това означава, че ще са ни нужни доста кубчета лед, за да победим жегата, но обикновените ледени блокчета са честно казано скучни. С количеството на толкова много разнообразни и креативни форми за лед тези дни, защо ни е да се задоволяваме само с обикновените традиционни квадратни формички. (още…)
Прочети още