Идеи за Подаръци

Идеи за Подаръци за Коледа и Нова Година

Време е за вечния въпрос… Не, не говорим за дилемата „Да бъдеш или да не бъдеш”, а за още по-екзистенциалния въпрос „Какъв подарък да ти избера за Коледа?”. Ако съдим по това, колко често в миналото въпросът е помогнал в избора ни на подарък, то може би ще осъзнаем, че е безсмислено да...

Прочети още

Емоционални Чашки и Подаръци от “Tassen”

Изразът „Подари емоция” никога не е бил по-релевантен, отколкото с тези чашки! Емоционалните чашки и подаръци за кухнята с марка „Tassen” не просто даряват емоция, но и изразяват емоции с вида си.

(още…)

...
Прочети още

Оригинални подаръци за кръщене на бебе: 7 идеи

За тези, които още нямат бебе, изборът на бебешки подарък може да изглежда като невъзможна мисия. Бебешките дрешки са добър подарък, но изборът на подходящите размер и материя е голямо затруднение. А и ако сте канени на кръщене на бебето на приятели, ще искате да избегнете тривиалното, като подарите нещо по-специално и оригинално....

Прочети още

Скреч Карта – Перфектният Подарък за Пътешественици

„Добрият пътешественик е този, който не знае къде отива, а перфектен е този, който не помни от къде идва” – със сигурност се сещаш за поне един приятел, който напълно ще се съгласи с това. За него вещите нямат значение, защото най-ценни са спомените и когато има рожден ден или друг празник и трябва...

Прочети още

Подаръци за Рожден Ден – Оригинални Идеи

Необикновените идеи за подарък за рожден ден са голяма рядкост. За разлика от рождените дни, които са всяка година. Затова тук осигуряваме незабавна помощ в избора на перфектния подарък за рожден ден, със следващите оригинални идеи за мъжки и женски подаръци!

(още…)

...
Прочети още

Оригинален подарък за Гергьовден – Част 2: За жена

В първата част на статията ни, посветена на подаръците за Гергьовден, разгледахме някои от най-необикновените и оригинални подаръци за Гергьовден за мъже. Сега е време да Ви представим и най-добрите ни идеи за подарък за празника, предназначени за нежния пол.

(още…)

...
Прочети още

Оригинален подарък за Гергьовден – Част 1: За мъж

Гергьовден (6-ти май) е един от най-големите български празници. И не случайно. Защото по последни данни, на 6-ти май имен ден празнуват 239 062 българи! Това са 178 442 мъже с имената Георги, Генчо, Ганчо и техните производни и 60 620 жени, с имена Гергана, Гинка, Ганка, Галя, Георгия или Георгина.

Прочети още

Подарък за абитуриент – Оригинални идеи за приятел

Абитуриентските балове наближават и както се случва всяка година, повечето абитуриенти започват да организират събирания, на които канят роднини и приятели, за да ги почерпят по случай дипломирането си.

(още…)

...
Прочети още