Блог

Подарък за абитуриент – Оригинални идеи за приятел

Абитуриентските балове наближават и както се случва всяка година, повечето абитуриенти започват да организират събирания, на които канят роднини и приятели, за да ги почерпят по случай дипломирането си.

(още…)

...
Прочети още

Идеи за подарък за рожден ден през лятото

Лятото е повод за празнуване. Рожденият ден е повод за празнуване. Когато тези два повода за празнуване се случат едновременно, ще Ви бъдат от полза следващите 10 оригинални идеи за подходящ, летен подарък!

(още…)

...
Прочети още

Романтични Подаръци за Свети Валентин

Ако изборът на подаръци за Свети Валентин е в списъка ви с „10-те най-трудни неща, които трябва да направиш преди да умреш“, следващите подбрани идеи за подарък за Свети Валентин за мъж и подарък за 14-ти февруари за жена, ще направят живота ви значително по-лесен!

(още…)

...
Прочети още

Подаръци за Трифон Зарезан

Четиринадесети февруари е дата, породила много спорове около това, кой какво празнува. За някои 14-те февруари е Трифон Зарезан – традиционният празник на виното, докато за други 14-ти февруари е Свети Валентин – празникът на любовта и всички влюбени.

(още…)

...
Прочети още

Коледни Подаръци за Жени 2016

С нашите 10 нестандартни идеи за коледен подарък за жена, тази година намирането на подходящия коледен подарък за гаджето, за мама, за приятелка или сестра, е по-лесно от всякога! При избора на подарък за жена, често се питаме „Какво искат жените?“, но всъщност правилният въпрос е „Какво харесват жените?“. Следващите 10...

Прочети още

Коледни Подаръци за Мъже 2016

Нуждаете ли се от помощ в откриването на оригинален подарък за мъж? В тази статия сме представили 10-те най-интересни предложения за коледен подарък за мъж, за 2016-та година. Имаме уникални идеи, с какво да изненадате за Коледа мъж, който пие бира, вино или друг алкохол. Имаме подаръци за почитателите на новите технологии,...

Прочети още