Дизайнерски подаръци от 1dea.me

1DEA.me е украинска компания, която предлага оригинални, луксозни скреч карти и постери.

Компанията е на пазара от 2012-та година и до момента е реализирала над 15 собствени модела креативни скреч продукти, принтирани върху висококачествена пластмаса или ламинирана хартия.

Качествени и луксозни скреч карти и скреч постери

Продуктите на 1Dea.me се отличават с издръжливост, дълготрайност и страхотен естетичен вид. Комплектите им скреч карти и постери съдържат разнообразни и полезни допълнителни дреболийки като инструмент за изтъркване на скреч фолиото върху артикулите, пинчета за лесно забождане върху корково табло, кърпичка за изтриване на излющеното и други.

Страхотен подарък за всеки

Брандът не носочва продуктите си в определена сфера от живота. Подаръците на 1dea.me са свързани с всичко, което може да бъде вдъхновяващо. Уникални географски карти със специално скреч покритие за пътешественици или мотивационни постери за тези, които търсят разнообразие в своето ежедневие.

Показване на 8 резултата

Скреч Карта на Света – Прозрачна

Наличен

115.00лв. с ДДС
Открийте целия свят със скреч карта на света - прозрачна. Тя изобразява 5000 града и острова.

Магнитна Политическа Карта на Света

Наличен

45.00лв. с ДДС
Колекционирате ли магнитчета за хладилник? С тази магнитна политическа карта на света може да залепите цялата земя на хладилника си.

Скреч Карта на Европа – Black Deluxe Edition

Наличен

59.00лв. с ДДС
Направи перфектния „travel” подарък с тази детайлна скреч карта на Европа, на която България присъства с цели 20 отбелязани града. Със стилен Black Deluxe дизайн в черно и златисто.

Световна, Скреч Карта „Ваканции“

Наличен

54.00лв. с ДДС
Направи летните си спомени още по-ярки и цветни, като отбележиш местата, които посещаваш на световната, скреч карта „Ваканции”! Специалното при нея е, че най-добрите плажове в света са маркирани по картата с картинките на миди.

Световна Скреч Карта – Океани

Наличен

65.00лв. с ДДС

Световната, скреч карта „Океани“ е географска карта на света с дизайн, акцентиращ върху водните басейни на планетата.

Световна Скреч Карта – География

Наличен

85.00лв. с ДДС

Скреч картата на света „Geography“ е най-детайлната, световна скреч карта! Тя включва малки държави, много повече градове, острови и други интересни туристически дестинации.

Скреч Карта на Света – Black Deluxe Edition

Наличен

115.00лв. с ДДС

Луксозна, черна скреч карта на света „Black Deluxe Edition“, навита в стилен, черен тубус. Изработена от пластмаса, покрита със златист скреч принт, с най-високо качество.

Скреч Постер – Кама Сутра Edition

Наличен

69.00лв. с ДДС

Най-горещият подарък за двойка – интерактивен, мотивационен, скреч постер „Кама Сутра Edition“. Изтрий и изпълни 100-те различни пози от скреч списъка.