Всички Подаръци

Balvi

Thumbnail

От 1963-та година, BALVI са на мисия да снабдят света с оригинални и интересни подаръци, които да провокират креативното мислене, но едновременно с това да притежават семпъл и стилен дизайн, изразяващ добрия вкус към естетичничния вид.

Прочети още…

Два от любимите ни BALVI продукти – тежестта за листи – куче с магнитно закачен химикал и книгата „Покер тайни-к“, която всъщност не е книга за покера, а метален тайник, който имитира визия на книга, са само част от доказателствата, че BALVI успешно следват своята цел.

С нестандартните си продукти, испанската компания не само дарява усмивки, но и се стреми да превърне подаряването и получаването на подарък във вълшебно изживяване, независимо от коя страна на действието си. Подаръците на BALVI са подходящи за всеки, който иска да се докосне до стилен подарък, направен с въображение и внимание към качеството.

Показване на всичките 2 резултата

 • kniga-za-poker-kutiya-01

  Комплект „Покер тайни-к“

  35.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Два чифта карти за покер и пет зара, скрити във вътрешността на метална кутия, която имитира книга със заглавие „Тайните на покера“.

 • tejest-za-listi-kuche-01

  Тежест за Листи – Куче

  35.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Незаменим офис подарък за всеки, който мрази да губи важни бележки или документи! Тежестта за листи е в комплект с луксозен, метален химикал, стоящ в устата на кученцето.