Всички Подаръци

Luckies of London

Thumbnail

Luckies е английска компания, основана от Джим Кокс през 2005-та година, с първоначалната идея да събира яки подаръци от цял свят, за да ги предложи за продажба в Обединеното кралство, но с дългосрочната цел да създаде собствени брандирани продукти в бъдеще…

Прочети още…

Равносметката днес, е че Luckies of London не просто постигат целта си, но и стават известни по цял свят с цяла категория продукти, която създават – легендарната серия „карти за изтриване“. Оригиналната колекция на Luckies включва световна скреч карта, скреч карта на Европа, както и луксозно мини издание на световна карта във вариант за пренасяне в багажа – мини скреч карта Deluxe.

Картите притежават специално покритие от златисто фолио, което трябва да се изтрие от картата с гумичка или стотинка, след което под него се разкрива цветна илюстрация на съответстващите на местоположението по картата, територии. Идеята на картата за изтриване е да създаде уникален запис на персоналните ви пътешествия в чужбина, като едновременно с това ви предостави нагледен отчет на всички непознати държави, които тепърва предстои да посетите. Иновативната им идея и висококачестена изработка, прави картите за изтриване страхотен, персонален подарък за всеки, който обича да пътува. Опаковките – тубоси, в които картите пристигат, са удобни за прибиране в багажа, като допълват перфектно невероятния им естетичен вид.

Днес може да забележите оригиналните продукти на Luckies в много магазини по целия свят или да се сдобиете с тях от тук, още сега!

Показване на всичките 11 резултата

 • dyrven-pyzel-syrce-01

  Дървен Пъзел – Сърце

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Дървен, мини пъзел във форма на сърце – сглоби го, надпиши го и с обич подари го! Последната част на пъзела е вградена в кутийката.

 • vodoustoichiv-tefter-01

  Водоустойчив Тефтер

  28.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Приключенски тефтер с 80 водоустойчиви страници. За многократна употреба. Напълно устойчив на дъжд, сняг или дори сълзи. Подходящ за писане с всеки вид молив.

 • skrech-karta-svqt-s-tebeshir-01

  Скреч Карта с Тебешир

  54.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Скреч карта на света „2 в 1“ – следи и планира задграничните ви пътешествия. С повърхност, която се изтрива и такава, върху която може да се пише с тебеширен маркер.

 • karta-na-sveta-magnit-za-hladilnik-01

  Карта на Света – Магнит за Хладилник

  28.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Карта на света с магнитен гръб и лицева повърхност, върху която може да се пише многократно. Комплектът включва 58 части и маркер.

 • samozalepvashta-karta-na-sveta-za-stena-01

  Самозалепваща, Световна Карта за Стена

  55.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Карта на света, разделена на 15 части, които се залепват на стената. Частите притежават специално покритие, върху което се пише с тебешир (вкл. в комплекта).

 • scratch-karta-stolici-01

  Скреч Карта – Столици

  55.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Този вариант на световната, скреч карта насочва вниманието към столиците на държавите. В допълнение съдържа интересни, демографски факти.

 • Промо! skrech-karta-hello-01

  Скреч Карта на Света „Hello“

  54.00лв. 49.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Където и да се намираш, с новата, оригинална, скреч карта – свят “Hello” edition, ще проговориш местния език за нула време!

 • skrech-karta-xl-01

  Световна Карта за Изтриване XL

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Мислите, че размерът няма значение? Мнението ви ще се промени, особено след като видите най-голямата скреч карта, създавана досега!

 • scratch-karta-na-sveta-01

  Световна Политическа Скреч Карта

  5 out of 5
  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Уникален подарък за всеки любител на пътешествията – световна карта за изтриване, чрез която ще следите местата, на които сте били.

  Оригиналният продукт, произведен в Англия от Luckies of London!

 • mini-skretch-karta-deluxe

  Мини Скреч Карта – Делукс

  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Мини скреч карта на света (луксозно издание Deluxe в матово-черно) с портативен, туристически размер, подходяща за носене в багажа.

 • evropeiska-scratch-karta-01

  Европейска Скреч Карта

  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Подходящ подарък за всеки пътуващ европеец – специално издание скреч карта с европейските държави, опакована в цветен, твърд цилиндър.