Всички Подаръци

Luckies of London

Thumbnail

Luckies е английска компания, основана от Джим Кокс през 2005-та година, с първоначалната идея да събира яки подаръци от цял свят, за да ги предложи за продажба в Обединеното кралство, но с дългосрочната цел да създаде собствени брандирани продукти в бъдеще…

Прочети още…

Равносметката днес, е че Luckies of London не просто постигат целта си, но и стават известни по цял свят с цяла категория продукти, която създават – легендарната серия „карти за изтриване“. Оригиналната колекция на Luckies включва световна скреч карта, скреч карта на Европа, както и луксозно мини издание на световна карта във вариант за пренасяне в багажа – мини скреч карта Deluxe.

Картите притежават специално покритие от златисто фолио, което трябва да се изтрие от картата с гумичка или стотинка, след което под него се разкрива цветна илюстрация на съответстващите на местоположението по картата, територии. Идеята на картата за изтриване е да създаде уникален запис на персоналните ви пътешествия в чужбина, като едновременно с това ви предостави нагледен отчет на всички непознати държави, които тепърва предстои да посетите. Иновативната им идея и висококачестена изработка, прави картите за изтриване страхотен, персонален подарък за всеки, който обича да пътува. Опаковките – тубоси, в които картите пристигат, са удобни за прибиране в багажа, като допълват перфектно невероятния им естетичен вид.

Днес може да забележите оригиналните продукти на Luckies в много магазини по целия свят или да се сдобиете с тях от тук, още сега!

Показване на всичките 11 резултата