Всички Подаръци

OTOTO

Thumbnail

OTOTO е израелска марка за подаръци с повече от 10 годишен опит в дизайна и производството на креативни джаджи за дома и кухнята. Компанията води началото си от далечната 2004-та година, когато след успешен съвместен проект, Даниел Гаснър и Ори Сайди (тогава студенти от училището по изкуства в Тел Авив), решават задно да отворят студио за дизайн. Кръщават студиото OTOTO, което в превод от иврит означава „всеки момент“, с идеята че нещо вълнуващо и неочаквано може да се случи във всеки един момент; че следващата добра идея е точно зад ъгъла, просто чакайки да бъде открита от някой.

Прочети още…

Първоначално продуктите на компанията се произвеждат в малки количества, като всяка една бройка се изработвала ръчно. С нарастването на търсенето на фирмените продукти, през 2007-ма година компанията стартира масово производство и международна дистрибуция. Днес продуктите на OTOTO са познати по целия свят, а асортимента им включва английските бестселъри, инфузер за чай – подводница, инфузер за чай – чадър, както и някои от най-извествните продукти, посветени на митичното чудовище от езерето Лох Нес, именно – черпака „Неси“ и кухненската цедка „Мама Неси“. Вниманието ни привлякоха и два очарователни продукта от тазгодишната им серия – купичката за ядки „Шам фъстък“ и белачката за ябълки – „Стрела“.

Оригиналните продукти на OTOTO се отличават с функционалното си приложение, креативни идеи и хумористичен дизайн и затова сега могат да бъдат намерени в музеи, арт галерии, дизайнерски изложби и разбира се, в нашия сайт. Докато OTOTO продължават да следват страстта си да създават интересни пособия за кухнята и дома, ние ще продължаваме да подбираме най-успешните от тях и ще се радваме да ги направим достъпни за всеки в България, като ви ги предложим в DREBOLIIKI.COM

Показване на 1–15 от 17 резултата