Всички Подаръци

Paladone

Thumbnail

Paladone е водеща английска компания за дизайн и разбработка на подаръчни стоки с над 20-годишна истоия в бранша. За талкова дълъг период от време, създаването и подаряването на подаръци от работа, се превръща в истинска мания и постоянно нарастващия брой на продуктите на Paladone е едно от категоричните доказателства за това.

Прочети още…

В своя фирмен асортимент, компанията предлага както лицензирани продукти на други марки, така и собствени, брандови подаръци. Надуваемата табуретка на Рубик и светещата лампа „Тетрис“ са пример за първото, а нестандартният им органайзер за бюро Офис баскетбол е един от подаръците, носещ техния бранд.

Paladone са създали традиция в производството на иновативни и качествени продукти, вдъхновени от най-новите, световни тенденции в изработването и подаряването на подаръци, които гарантират радостна реакция и вълнуващо изживяване като резултат.

Показване на всичките 10 резултата

 • chasha-batman-01

  Чаша „Батман“

  20.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Оригинална чаша за кафе с дизайн, пресъздаващ стила на легендарния филмов и комик герой – Батман. В изцяло черен цвят, с изпъкнало 3D лого.

 • chasha-kubcheto-na-Rubik-01

  Чаша – Кубчето на Рубик

  24.00лв. Извън наличност

  Почини си от ежедневното решаване на пъзели с тази официално лицензирана, оригинална чаша за кафе във формата на куб на Рубик.

 • lampa-pac-man-01

  Лампа “Pac-Man”

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Озарете тъмното ъгълче на бюрото с танцуващата лампа „Pac-man“! Тя свети в 16 цвята и реагира на звуци. Захранва се с USB. Поддържа 2 режима на работа.

 • lampa-kub-na-Rubik-01

  Лампа – Куб на Рубик

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Това е декоративна, нощна лампа, която може да въртите и редите точно като куб на Рубик. С презареждаща батерия, която позволява употреба без свързване с кабел.

 • alkoholna-nadprevara-01

  Алкохолна Надпревара

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Алкохолна надпревара“ съчетава вълнението от хазартните залагания със социалния аспект на класическа игра с пиене на шотове.

 • mikroskop-za-telefon-01

  Микроскоп за Телефон и Таблет

  23.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Микроскоп за телефон и таблет с 30Х увеличение. Помага ви да заснемете уникални снимки и видеа, използвайки телефона или таблета си.

 • ofis-basketbol-01

  Офис Баскетбол

  20.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Практичен офис аксесоар с хитър дизайн, съвместяващ функциите на занимателна играчка и органайзер за бюро – подходящ подарък за приятел и колега.

 • kreativna-lampa-tetris-01

  Креативна Лампа “Tetris”

  70.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Подходящ подарък за всеки фен на популярната Old-school видео игра, както и за всеки геймър от 90-те – оригинална лампа „Тетрис“ за бюро.

 • mini-prahosmukachka-01

  Мини Прахосмукачка на Батерии

  45.00лв. Избери вид

  Оригинална, мощна, мини прахосмукачка за почистване на маси и бюра – захранване на батерии, лесна преносимост, страхотен ретро дизайн.

 • taburetka-kub-na-rubik-01

  Надуваема Табуретка – Кубчето на Рубик

  77.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Надуваема табуретка с квадратна форма и дизайн на кубчето на Рубик – с мека, плюшена калъфка, която се сваля и пере.