Всички Подаръци

SuckUK

Thumbnail

Dreboliiki.com е официален дистрибутор на SuckUK за България. Ако сте търговец, който иска да предлага продуктите на SuckUK в магазините си в България, ще се радваме да Ви помогнем!

Прочети още…

Представете си колко трудно е да намериш хубав подарък за тези, които създават и продават най-яките подаръци… Е, такава е съдбата на роднините на бандата на Suck UK, както и на нашите роднини. Ние обичаме да гледаме хубавата страна на нещата и тя е, че пазарувайки при нас, поне Вие няма да се сблъскате със същите проблеми!

Suck UK е най-новото попълнение в арсенала ни от оригинални марки за дизайнерски подаръци! Студиото им се намира в столицата на Великобритания – Лондон и именно оттам извират техните необикновени, новаторски идеи за подаръци.

Подаръците на Suck UK се отличават с идейния си, остроумен дизайн и практичен замисъл. Според създателите на бранда, всеки от продуктите им е вдъхновен от собствените им представи и идеи за перфектния подарък, който биха искали да подарят на своите приятели и роднини. А това няма как да са несполучливи идеи, защото те ги събират вече над 17 години! Компанията им е създадена още през 1999-та година, като започва своето съществуване като фирма, която се занимава с ръчна изработка на мебели и промишлен дизайн. Днес Suck UK създават дизайнерски подаръци, които не просто да ни изненадат с интересния си дизайн, но и да ни бъдат нужни и полезни в ежедневието.

Показване на всичките 13 резултата