Всички Подаръци

Tassen

Thumbnail

Tassen (в превод от немски -„Чашките”) е германска марка за дизайнерски, кухненски джаджи. Компанията, която създава марката Tassen, първоначално се заминава с 3D дизайн и анимация. Но през 2006-та година, след неочаквания успех на кратко, анимирано клипче, което изпращат като поздравителна картичка до свои клиенти по имейл, компанията решава да направи нещо вълнуващо и много различно от това, с което се занимава към момента. А именно – да съживи героите от хитовото си клипче, като ги превърне в истински продукти от реалния свят и по-точно чашки!

Прочети още…

Това дава началото на серията от продукти Tassen, вдъхновени от любовта към компютърно-генерираните 3D герои и ентусиазмът да бъдат въплътени в реални продукти, изработени в Германия от висококачествен, удароустойчив порцелан.

Създадени с любов и внимание към детайла, нашата необикновена колекция емоционално – заредени TASSEN продукти с персонален характер и уникални изражения, включва сладурските Tassen чашки за кафе и чай, чаши за сок и безалкохолно, комплект купички са супа или ядки, вазичка за цветя, както и голяма кана за чай и малка каничка за мляко.

Показване на всичките 6 резултата