За страхотно настроение и кулинарно вдъхновение, оборудвайте кухнята с някой от уникалните подаръци от нашата категория „Кухненски джаджи”.

Прочети още...

Наричат кухнята „сърцето на дома“ и това не е никак случайно. В кухнята изпълняваме важни задачи и там прекарваме значително време – да забъркваме вълшебни манджи или пък да ги похапваме със семейство и приятели. Затова е супер приятно, когато точно в кухнята се обградим с интересни, функционални и любими предмети.

В нашата категория с кухненски джаджи ще намерите много подходящи кандидати за такива вещи: хитри и практични кухненски аксесоари, които ще са от голяма помощ в готварските ви начинания и кулинарните експерименти. Например, мерителни лъжички – черешки, кухненска дъска за рязане – книга, магнитен таймер – емотикон, лъжица за готвене – кокал, лъжици за салата – тенис ракети и още много други.

Нестандартните ни кухненски джаджи са страхотен избор за подарък за всеки мъж или жена с интерес в кулинарията или с професия – готвач.

Показване на 1–12 от 99 резултата

Държач за Лъжица и Пароизпусквател – Рак

Наличен

29.00лв. с ДДС
Край на бъркотията докато готвите, г-н Рак идва на помощ!

Тирбушон за Вино – Папагал

Наличен

49.00лв. с ДДС
Запознайте се с чудния PINOT - папагалът помощник на почитателите на виното.

Мъжка Готварска Престилка

Наличен

29.00лв. с ДДС
Точната престилка за всеки цар на барбекюто и скарата!

Тирбушон за Вино – Прилеп

Наличен

49.00лв. с ДДС
Обичате ли вино? Значи ви трябва този прилеп! Създаден от иноваторите-дизайнери на OTOTO в сътрудничество с Ади Кафри, този приятел има една цел: да ви даде нов забавен начин да извадите тапата от бутилката.

Преса за Чесън – Rockula

Наличен

49.00лв. с ДДС
Сбогувайте се със скуката в кухнята - идва Rockula.Когато в кухнята ви влезе този вампир, скуката веднага си отива. Ето как, готвите с настроение весели вкусни рецепти.

Солница и Пиперница – Микрофони

Изчерпан

39.00лв. с ДДС
Край на скучната кухня и трапеза със солница и пиперница - микрофони!

Силиконова Белачка за Чесън – Дракула

Наличен

29.00лв. с ДДС
Той е забавен, практичен и ще обели чесъна вместо вас - запознайте се със силиконовата белачка за чесън - Дракула!

Стъклена Дъска – Дъно за Компютър

Наличен

39.00лв. с ДДС
Стъклена дъска - дъно за компютър е функционален и интересен кухненски аксесоар, който съчетава издръжливостта и лекотата на използване на традиционна дъска за рязане с елегантния и модерен дизайн със стъклена повърхност.Размер на дъската: 41 х 31 см.

Метални Лъжички за Захар – Китари

Наличен

30.00лв. с ДДС
Комплект от четири лъжички за захар с форма на китара. Направени от неръждаема стомана. Подходящ подарък за китарист и фен на рока.

Поставка за Лъжица – Rock Hand

Наличен

29.00лв. с ДДС
Готвейки в кухнята, може да настане голяма бъркотия, особено ако няма къде да си сложите готварската лъжица. Вече няма нужда да се притеснявате, защото на помощ идва най-рокерската поставка за лъжица – Rock Hand.

Магнитна Политическа Карта на Света

Наличен

45.00лв. с ДДС
Колекционирате ли магнитчета за хладилник? С тази магнитна политическа карта на света може да залепите цялата земя на хладилника си.

Отварачка, Тирбушон и Тапа Happy Мen

Наличен

24.00лв. с ДДС
Комплект от три страхотни аксесоара за домашния бар: отварачка за капачки, тирбушон за вино и тапа за бутилки Happy men. Забавен и готин подарък за рожден ден.