Оригинални Чаши

Оригинални Чаши

Чашите са постоянен спътник в нашия живот. Освен, че се използват ежедневно, чашите са неизменна част и от специалните за нас събития. Дали за да приготвим любимото си, сутрешно кафе или да вдигнем тост за празника, просто не минава нито ден, в който да не ни потрябва чаша.

Прочети още...

Широката и употреба и универсална практичност превръщат чашата в нещо много повече от съд за пиене. Всеки ден се поява нов и още по-различен вариант на чаша – с нов дизайн, капацитет, приложение, материал на изработка и допълнителна функция. Дали ще държи бисквитката за кафето, дали ще поддържа бирата студена или ще разбърква напитката ви вместо вас – иновациите при чашите изглежда изобщо не престават.

Разнообразието от форми, предназначения и размери ги превръща в оригинален и полезен подарък, който може да се подари на всеки.

В Dreboliiki.com сме събрали най-впечатляващите представители на различни видове чаши – тук ще намерите нестандартни чаши за вино, уникални халби за бира, креативни чаши за кафе и чай, яки чаши за шотове и много други оригинални чаши, подходящи за подарък.

Показване на 1–15 от 69 резултата

 • magicheska-chasha-super-mario-01

  Магическа Чаша “Super Mario”

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Оригинална, термочувствителна чаша за кафе и чай, вдъхновена от играта „Super Mario”. Напълни с гореща напитка и виж как нивото от играта оживява пред очите ти.

 • magicheska-chasha-za-geimari-01

  Магическа Чаша за Геймъри (300мл.)

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Изпий любимата напитка от чаша в твоя стил! Тази магическа, термочувствителна чаша е страхотен подарък за геймъри – с оригинален дизайн на ретро играта „Game Boy”.

 • chasha-obektiv-deluxe-01

  Чаша – Обектив “Deluxe”

  30.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Тази чаша – обектив Deluxe е подаръкът, без който може да се усъмните, дали наистина сте фотограф. С капацитет от 450мл. и страхотен дизайн, имитиращ фотообектив на камера.

 • chasha-za-uiski-s-patron-01

  Чаша за Уиски с Патрон (300мл.)

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Уникална, стъклена чаша, подходяща за любители на уиски и за фенове на оръжията. С тяло, в което е забит 50-ти калибър куршум.

 • chasha-zvuk-patron-01

  Чаша със Звук – Патрон (550мл.)

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Всеки път щом я надигнеш за глътка кафе, тази чаша с форма на гилза от патрон, издава звук от изстрелване на куршум и презареждане на пушка.

 • chasha-za-mahmurlii-01

  Чаша за Махмурлии (600мл.)

  27.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Това е чаша, създадена за нуждите на махмурлията – има две дръжки, за да не я изпуснеш и надпис „This is my hang over mug”, за да не те закачат, щом те видят с нея.

 • koledna-magicheska-chasha-elenche-01

  Коледна, Магическа Чаша “Еленче”

  24.00лв. Извън наличност

  Усети магията на Коледа с тази магическа чаша „Еленче”. Напълни я с гореща напитка и виж, как нослето на Рудолф променя цвета си и става червено.

 • chasha-za-kafe-granata-01

  Чаша за Кафе – Граната (400мл.)

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Имаш проблем? Изтегли си номерче от тази чаша за кафе – граната! Тя се справя с лекота с всякакви оплаквания. С капацитет от 400мл. и изработка от керамика.

 • rog-za-piene-das-horn-01

  Рог за Пиене “Das Horn”

  59.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Универсално средство за тотално алкохолизиране с вид на животински рог – „Das Horn“ е подходящ подарък за всеки амбициозен пияч. Комплектът включва каишка за врат и специален стенд за дисплей.

 • chasha-sreden-pryst-01

  Чаша “Среден Пръст” (250мл.)

  24.00лв. Извън наличност

  Забавна, неприлична чаша с 3D фигура на среден пръст на дъното – шеговит подарък за приятел или любим колега.

 • geimurska-chasha-za-kafe-01

  Геймърска Чаша за Кафе (300мл.)

  29.00лв. Извън наличност

  Превъртането на игри понякога изисква безсънни нощи пред компютъра. Презареди батериите си с помощта на тази чаша за кафе във формата на джойстик!

 • chasha-big-banana-00

  Чаша “I’ve Got a Big Banana” (650мл.)

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  С тази откачена чаша няма да си само с най-големия банан, но и с най-голямата чаша! Чашата „I’ve got a big banana” събира 650мл. и има дръжка с форма на банан.

 • chasha-za-kafe-coffee-makes-me-poop-01

  Чаша за Кафе “Coffee Makes me Poop”

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Тази яка чаша предупреждава за физиологичните процеси, които предизвиква пиенето на кафе. Забавната чаша за кафе „Coffee makes me poop” събира 350мл.

 • chasha-za-kafe-kulturisti-01

  Чаша за Кафе, за Културисти (650мл.)

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Чашата за културисти събира цели 650мл. кафе, така че да можеш да станеш още по-рано за фитнес. Направена от керамика, с две мускулести дръжки…

 • chasha-size-matters-01

  Чаша “Size matters” (900мл.)

  34.00лв. ПОРЪЧАЙ

  С височина от 20см. и капацитет от цели 900мл., чашата „Size matters” е създадена, за да разбие клишето, че размерът няма значение.