Скреч Карти и Постери

Скреч Карти и Постери

Скреч картите са уникален подарък за всеки, който обича да пътува. Но всеки човек е различен, така че един и същ подарък трудно би бил еднакво подходящ за всички. Затова в Dreboliiki.com предлагаме различни видове скреч карти.

Прочети още...

Те се различават по няколко критерия, като например региона, който е картографиран. Повечето скреч карти са световни, но имаме и една, която е за тези, които пътешестват предимно в Европа. Различните издания скреч карти са с различно предназначение и размери – имаме мини скреч карта, която е предназначена за пренасяне в туристическа чанта, както и гигантска скреч карта, която е подходяща за закачане на стената.

Картите се различават също по техните акценти и детайли: скреч карта – столици поставя фокуса на пътешествията ви върху столиците на държавите, а скреч карта “Hello” ви учи, как да поздравявате света със „Здравей, Hola, Salam, Hej, Konichiwa“, където и да се намирате. Общото между всички скреч карти е оригиналната им идея – да проследят задграничните ви пътешествия! Така че, ако търсите неустоима изненада за почитатели на чуждестранния туризъм, с подарък от нашата колекция карти за изтриване, няма как да сбъркате!

Показване на 1–15 от 19 резултата