Скреч Карти и Постери

Скреч Карти и Постери

Скреч картите са уникален подарък за всеки, който обича да пътува. Но всеки човек е различен, така че един и същ подарък трудно би бил еднакво подходящ за всички. Затова в Dreboliiki.com предлагаме различни видове скреч карти.

Прочети още...

Те се различават по няколко критерия, като например региона, който е картографиран. Повечето скреч карти са световни, но имаме и една, която е за тези, които пътешестват предимно в Европа. Различните издания скреч карти са с различно предназначение и размери – имаме мини скреч карта, която е предназначена за пренасяне в туристическа чанта, както и гигантска скреч карта, която е подходяща за закачане на стената.

Картите се различават също по техните акценти и детайли: скреч карта – столици поставя фокуса на пътешествията ви върху столиците на държавите, а скреч карта “Hello” ви учи, как да поздравявате света със „Здравей, Hola, Salam, Hej, Konichiwa“, където и да се намирате. Общото между всички скреч карти е оригиналната им идея – да проследят задграничните ви пътешествия! Така че, ако търсите неустоима изненада за почитатели на чуждестранния туризъм, с подарък от нашата колекция карти за изтриване, няма как да сбъркате!

Показване на всичките 11 резултата

 • skrech-poster-101-filma-01

  Скреч Постер “101 Филма”

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Перфектният подарък за кино маниаци – скреч постер със 101 от най-добрите филми на всички времена! Проверете колко от тях сте гледали и колко сте пропуснали!

 • skrech-poster-101-kokteila-01

  Скреч Постер “101 Коктейла”

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Интерактивен скреч постер „101 коктейла, които да опиташ“ – Изтрий, разкрий, изпий! Върху скреч фолиото са изписани съставките на коктейлите, а отдолу – как да се приготвят…

 • skrech-karta-svqt-s-tebeshir-01

  Скреч Карта с Тебешир

  54.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Скреч карта на света „2 в 1“ – следи и планира задграничните ви пътешествия. С повърхност, която се изтрива и такава, върху която може да се пише с тебеширен маркер.

 • scratch-karta-stolici-01

  Скреч Карта – Столици

  55.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Този вариант на световната, скреч карта насочва вниманието към столиците на държавите. В допълнение съдържа интересни, демографски факти.

 • skrech-karta-hello-01

  Скреч Карта на Света „Hello“

  54.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Където и да се намираш, с новата, оригинална, скреч карта – свят “Hello” edition, ще проговориш местния език за нула време!

 • skrech-karta-sviat-simple-edition-01

  Скреч карта – Свят “Simple Edition”

  18.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Създайте цветна карта на своите пътувания по света с помощта на тази яка скреч карта – свят „Simple Edition“. Със специално скреч покритие, което се изтрива с монета.

 • skrech-karta-evropa-simple-edition-01

  Скреч карта – Европа “Simple Edition”

  15.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Ако страните от стария континент са вашите предпочитани дестинации за пътуване, европейската скреч карта „Simple Edition” е подходящата карта за вас!

 • skrech-karta-xl-01

  Световна Карта за Изтриване XL

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Мислите, че размерът няма значение? Мнението ви ще се промени, особено след като видите най-голямата скреч карта, създавана досега!

 • scratch-karta-na-sveta-01

  Световна Политическа Скреч Карта

  5 out of 5
  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Уникален подарък за всеки любител на пътешествията – световна карта за изтриване, чрез която ще следите местата, на които сте били.

  Оригиналният продукт, произведен в Англия от Luckies of London!

 • mini-skretch-karta-deluxe

  Мини Скреч Карта – Делукс

  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Мини скреч карта на света (луксозно издание Deluxe в матово-черно) с портативен, туристически размер, подходяща за носене в багажа.

 • evropeiska-scratch-karta-01

  Европейска Скреч Карта

  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Подходящ подарък за всеки пътуващ европеец – специално издание скреч карта с европейските държави, опакована в цветен, твърд цилиндър.