Емоционални Чашки и Подаръци от “Tassen”

Изразът „Подари емоция” никога не е бил по-релевантен, отколкото с тези чашки! Емоционалните чашки и подаръци за кухнята с марка „Tassen” не просто даряват емоция, но и изразяват емоции с вида си.

„Кухненските джаджи оживяват”

Уникалните им 3D дизайни пресъздават различни човешки изражения, които правим в ежедневието си. А резултатът са подаръци с характер, с които можем да покажем и подбудим всяко чувство.

Емоционални чашки – Филмови звезди

Порцелановите чашки „Tassen” не само, че изглеждат като живи, но и пренасят индивидуалността на дигитално генерирани 3D герои, в реалния свят. Идеята за създаването им идва след успеха на кратка, 3D анимация за две чашки със забавни, човешки персоналности. По-късно са създадени още филмчета с участието на завладяващите герои от семейството на Tassen. Оригиналите на анимациите са на немски език, но част от тях са преведени и на английски:

Как са направени подаръците TASSEN?

Израженията на лицето са най-издайническите белези на човешките емоции, но да пресъздадеш емоция чрез изражение върху неодушевена вещ се оказва доста сложно. Затова с тази задача са се нагърбили екип от 3D аниматори, които след създаването на дизайните, възлагат изработката на моделите на специализирана, германска фабрика за порцеланови изделия.

Уникална чашка с изражение, за всеки празник е решение!

Благодарение на професионално 3D моделиране, последвано от прецизна изработка от премиум порцелан, продуктите с марка TASSEN се превръщат от креативни вещи за дома, в средства за изразяване на чувства и емоции и въздействащи подаръци, идеални за всеки повод.

С емоционалните изражения на героите от семейството на Tassen може да изразиш различни емоции според повода, например благодарност или любов. Както и да избереш чашка, купичка или друга кухненска джаджа, с личице, което прилича на любим човек. Всички от продуктите в серията Tassen пристигат в прекрасни, дизайнерски кутии, създадени за тях.

Все още няма коментари...

Остави коментар