Подаръци за Фенове на DisneyПопулярна и обичана по цял свят, марката Disney носи радост и магия в сърцата на милиони със своите филми, детски анимации и тематични увеселителни паркове. От създаването си от Уолт Дисни през 1920-та година, с вечни заглавия като „Красавицата и звяра”, „Снежанка и седемте джуджета”, „Пепеляшка”, „Малката русалка”, „Цар лъв” и с емблематичния си персонаж Мики Маус, Дисни е лесно разпознаваема марка от деца и възрастни навсякъде. С новите игрални варианти на анимационните филми, любими на поколения, известността на Дисни отново расте, увличайки нови и все повече фенове в приказния свят на киното.

Подаръци за фенове на Disney

Нашите оригинални подаръци за фенове на Дисни въплъщават магията на Disney в предмети от обикновеното ни ежедневие. С тях ще оживите всяко кътче от дома ви и непременно ще зарадвате феновете на продукциите на Дисни.

Показване на 2 резултата

Лампа Роза от „Красавицата и Звяра“

Наличен

69.00лв. с ДДС
Освети любимото кътче от стаята с очарователната, омагьосана роза от известния филм на Disney “Красавицата и звяра”. Лампата се включва с докосване, захранва се от USB.

Чаша Чип от „Красавицата и Звяра“

Наличен

39.00лв. с ДДС
Потопи се в приказен следобед с чаша чай или кафе в керамичната чаша Чип! Дизайнът ѝ пресъздава популярния герой от филма „Красавицата и звяра” – чашката Чип.