Коледни Подаръци за Мъже 2016

Нуждаете ли се от помощ в откриването на оригинален подарък за мъж? В тази статия сме представили 10-те най-интересни предложения за коледен подарък за мъж, за 2016-та година. Имаме уникални идеи, с какво да изненадате за Коледа мъж, който пие бира, вино или друг алкохол. Имаме подаръци за почитателите на новите технологии, екстремните спортове или пътешествията. С креативните ни идеи за мъжки подарък няма как да не откриете това, което ще зарадва истински любимия ви мъж.

Чаша за Вино - Бутилка

Чаша за вино – Обърната бутилка

Пиенето от бутилка е някак неприлично, но в същото време обикновените чаши за вино просто нямат необходимия капацитет и трябва постоянно да посягаш към бутилката, което пък те кара да изглеждаш някак … недобре. Решението е открито – представяме ви неповторимата, ненапълнима чаша за вино с форма на обърната бутилка. Тази геройска чаша за вино събира 750 милилитра течност – точно колкото бутилка вино. Направена е от стъкло, хигиенична и лесна за почистване – представлява практичен и забавен подарък за всеки мъж.

Уред за Брандиране на Пържоли

Уред за брандиране на пържоли

С какво върви бутилка вино? Естествено със сочен стек! Зарадвайте чревоугодника вкъщи с уникален BBQ уред, с който да маркира коледната си пържола или да татуира всеки стек на масата, като го надпише с името на човека, за когото е предназначен. Уредът за брандиране на пържоли представлява желязна пръчка с безопасна, дървена дръжка в единия край и приставка в другия край, на която се нареждат буквите, които ще използвате. Пръчката с буквите се нажежава в жарта на огън, камина, а ако няма открит огън, може и на котлона и след това се допира до пържолата, за да отпечата желания надпис. Комплектът включва 55 букви и символи, с които може да изпишете какво ли не: „Merry Christmas“, “Reserved”, “Eat me”, “With love”, „Best Dad“, “Za Ivan” и т.н.

Пистолет с Алкохол

Пистолет за алкохол

Подарък, който сякаш е изваден от някой щур купон от филма „Американски пай“ или „Поредният ергенски запой“. Пистолетът за алкохол предоставя най-креативния и забавен начин да изпиеш алкохолен шот. Пълнителят му се зарежда не с куршуми, а с 40 милилитра текила, които със скоростта на светлината се изстрелват към устата на пиещия. Този парти подарък е попадение точно в целта за всеки мъж, който обича да се забавлява и не прекарва петък вечер без купон.

Диспенсър за Бира с Охладител

Диспенсър за бира с охладител

Като сме подхванали купоните, нека продължим с още един уникален парти подарък – диспенсърът за бира с вграден охладител. С него ще забравите за три неща – топла бира, разредена бира и разлята бира. Диспенсърът за бира представлява кръгъл контейнер с капацитет от 3,5 литра, който в долната си част завършва с чешмичка, от която всеки може да си налее бира, като си остави чашата под чучура и дръпане кранчето за наливане. Благодарение на вградено отделение за лед, разположено в центъра на сферата с бира, напитката се охлажда, вместо да се стопля, докато стои. Приятно, забавно и лесно – това е пиенето на бира с този страхотен диспенсър – охладител. Той е и подходящ аксесоар за коледния купон.

Ледена Халба за Бира

Ледена халба за бира

С тази уникална халба, бирата ви ще се стопли, чак във вашия стомах. 😀 Ледената халба за бира решава кардинално най-големия проблем на бирения фен. След като изследва пътя на бутилка бира, от магазина до устата на човек, изобретателят на ледената халба, забелязва критичен момент, в който усилията ни да запазим перфектната температура на любимата напитка, биват саботирани. Той открива, че много често, бирата се стопля след като си я налеем в чаша - точно на последния етап! С ледената халба за бира ще запълните и последната пробойна в плана за опазване на перфектната студенина! В стените на чашата се съдържа замръзваща течност, която не влиза в пряк контакт с напитката в чашата, но я изстудява без проблем. Просто дръжте халбата си в хладилника, докато замръзне и я извадете, щом ви се допие бира. Бирата ви няма начин да се стопли в ледения си кожух.

Поставка за Вино - Верига

Поставка за вино – верига

Ето една новаторска интерпретация на класическия, мъжки подарък – поставка за вино. Поставката за вино – верига създава впечатлението, че нещо със закона за гравитацията в стаята, определено не е наред. Илюзията за безтегловно левитираща бутилка вино, се създава благодарение на хитрия дизайн на поставката, който разпределя на тежестта на бутилката по начин, който изглежда оптически невъзможен, но всъщност постига перфектния баланс. Стойката за вино – верига е оригинален, коледен подарък за мъж, който определено ще внесе „магията на Коледа“ в дома.

Карта за Изтриване - XL

Карта за изтриване XL

След като сте задоволили екзистенциалните потребности от ядене, пиене и купон, е време за малко разнообразие, време за посещение на нови места и пътуване по света. Картата за изтриване XL ще зарадва всеки с влечение към туризма. Идеята на продукта е интересна и доста необикновена – картата е покрита от специално скреч фолио, което се изтрива с монета (точно както изтривате квадратчета от лотарийните билетчета), но под изтрития пласт се разкриват не награди, символи и числа, а посетените от вас места! Имаме няколко, различни версии на картата за изтриване, но тази е най-голямата от тях, с размер 119 х 84см. (разпъната), което я прави супер як подарък за всеки голям пътешественик!

Масичка за Лаптоп - Laptray Pro

Масичка за Лаптоп - LapTray Pro

Мъжкият пол е известен в афинитета си към почивката и съкращаването на ненужни усилия. След успеха на саморазбъркващата чаша, е ред на следващото, хитово изобретение за мързеливци – уникалната ни масичка за лаптоп за легло „Laptray Pro“. Основното предназначение на масичката е да предпази лаптопа ви от прегряване, като осигурява подходяща за поставянето му, оребрена повърхност. Така, когато използвате лаптопа си в леглото, вместо да запушвате охлаждането на процесора му с меките завивки, ще имате подходяща плоскост за поставянето му. Масичката за легло „Laptray Pro“ може да се използва и като обикновена масичка за закуска в леглото. За целта, Laptray Pro притежава специална част с пад против хлъзгане, за максимално удобство при използване на мишка или поставяне на чаша. Плотът й е разделен на две части, които могат да се повдигат поотделно. Под дясната плоскост (с пада за мишка) се крие малко шкафче за прибиране на дребни предмети, като флашки, химикали, кабели и т.н. Лявата (основна част), върху която се поставя лаптопа, може да бъде повдигната на 8 степени, образуващи ъгъл с основата от 0 до почти 90 градуса. Чрез тях определяте наклона, който искате да има лявата част на плота. Максималната й височина е 37см. от земята (леглото или повърхността, на която е поставена). Размерите на целия й плот са 56 х 32см.

Благодарение на вградената си LED крушка, масичката за легло Laptray Pro е подходяща и за четене на книга в леглото. Крушката се светва с копче и се захранва от три обикновени, алкални батерии (ААА). Многобройните приложения и универсални размери на масичката Laptray, я превръщат в страхотен, мултифункционален подарък за Коледа, подходящ за абсолютно всеки!

Екшън Камера 4К

Екшън камера 4К

Тази висококачествена, екшън камера е част от технологичните подаръци, които мъжете просто обожават. В допълнение към многобройните й функции и впечатляващи характеристики, тази екшън камера пристига с водоустойчив кейс и пълен комплект от приставки за монтиране на различни места, като например – в колата. Камерата RayLine притежава презареждаща, литиево-йонна батерия, която издържа около 1ч. и 30мин. в режим заснемане на видео с резолюция 1080p@30 (или 1ч. при заснемане на видео с 4К резолюция). Тази мини, екшън камера поддържа Wi-Fi връзка, което позволява Live-streaming на видео съдържание и лесно прехвърляне на данни към смартфона. Камерата има 2-инчов, цветен дисплей, звук и функция Playback, което позволява моментално преглеждане на заснетите материали. Компактните й размери от 59.3 * 24.6 * 41.1 мм. и олекотено тегло от едва 64 грама я правят мечтан Коледен подарък и задължителен аксесоар за зимната ви, ски почивка.

Очила за VR

Очила за виртуална реалност

Едно от значимите събития, с които геймърите ще запомнят отиващата си, 2016-та година, е безспорно виртуалната реалност. Очилата за виртуална реалност VR BOX 2.0 за пръв път правят възможно и достъпно за всеки, да се докосне до най-сензационната иновация в областта на технологиите и визуалните изкуства. Вече всеки има смартфон и очилата за VR ще ви помогнат да използвате пълният му потенциал, като го превърнат в част от „машината ви за виртуална реалност“. Само изтеглете няколко апликации за VR на своя телефон и го пъхнете в кутията на очилата за виртуална реалност. Ако все още не сте се сдобили в това интересно устройство, което разбива стереотипите и възприятията ни за реалността, тази Коледа е подходящия повод да си направите този страхотен подарък!

Ако търсите коледен подарък за жена, посетете статията ни - Коледни подаръци за жени 2016

Все още няма коментари...

Остави коментар