MP3 Плеърите на Бъдещето!

Можете ли да си представите Mp3 Плеър – гривна, който се зарежда от пулса ви? Тук ще ви представим една страхотна концепция за MP3 плеърите на бъдещето.

MP3 Player Creative

След успешната реализация на идеята за преносими тонколонки - MP3 плеъри, дизайнерите избухнаха с още по-яка концепция.

Бразилският дизайнер на гривни Динард Да Мата е създал модел на устойство, което да впечатли следващата генерация потребители на стилни, модни аксесоари. НCreative-mp3-player-conceptеговата разработка представлява MP3 Player, който се носи като гривна на ръката и има огъващ се OLED дисплей. Екранът ще показва плейлиста с тракове, а само с едно докосване ще можем да сменяме песните и да регулираме звука. Идеята за този иновативен MP3 Player включва и безжични слушалки, с които изобщо няма да се забелязва, че слушаме музика по пътя. Това далеч не е всичко. Този уникален MP3 Player ще се зарежда не от нещо друго, а от собствения ни пулс! В момента се обсъжда и възможността устройството да се свързва и с мобилния ни телефон, което ще допълни функциите му.

Интересно е, кой ще се заеме с реализацията на този продукт. Има доста спекулации, дали това ще бъдат Apple, които обикновено се заемат с такива уникални, а понякога дори невероятни дизайни, за които всички си мечтаем. Въпреки името на продукта, е малко вероятно разработката да бъде възложена на Creative, тъй като отдавна не сме виждали техни високотехнологични изобретения на пазара. Както казват мъдрите хора, никой не знае какво ни очаква. За съжаление, за сега, това е само концепция и това устройство не е пуснато в продажба.

Все още няма коментари...

Остави коментар