Няколко Интересни и Забавни Идеи за Подарък

Макар че в повечето случаи, когато избираме подарък за някой, се стремим той да бъде интересен, и да върши някаква работа, все пак има и случаи, когато целта ни е, поднесеният подарък да предизвика смях и забавление. И именно за тези случаи ще си говорим в тази статия. По-точно, ще Ви дадем няколко идеи, които не са точно за подаръци, а за начина на тяхното поднасяне, или просто допълнение към изненадата.

Когато наближава рожденият ден на Вашата половинка, а Вие се чудите каква изненада да подготвите, ето Ви една идея. Купете балони с хелий. Техния брой трябва да бъде равен на годините, които навършва рожденикът. За връзката на всеки балон вържете по едно послание или пожелание. Оставете балоните в спалнята или в друга стая – там, където половинката влиза най-напред, като се прибере. Тази идея е подходяща, и когато ще празнувате годишнина от сватбата си. Тогава, броят на балоните, трябва да е равен на този на годините, които навършвате като двойка.

baloni-za-rojden-den

Друга вдъхновяваща идея е, да нарисувате карта с маршрут, по който празнуващият трябва да мине. Картата трябва да наподобява онези, които сме гледали по филмите за заровени съкровища. На крайната точка, човекът ще намери ковчеже, в което ще бъде оставен подаръкът му. Тук не е важно какъв точно е подаръкът, но начинът на поднасяне е забавен, интересен и оригинален. Идеята е подходяща за деца, приятели, половинки, или пък друг Ваш близък човек.

Симпатичен и мил подарък би била и нестандартно изглеждаща флашка, на която сте записали забавни моменти с човека, на когото ще я подарите. Може също да качите любими песни, снимки, картичка и някакво послание от Вас. На пазара днес има много видове флашки, коя от коя по-интересна. Ако никоя от тях не Ви допада, може да вземете една обикновена, и Вие да я преобразите така, че да изглежда интересно.

flashka-patron flashka-bira

Ако ще ходите на празник на приятел, може да се съберете с компанията и да направите една голяма картина, на която да изпишете пожеланията си. После нарежете произведението на толкова парченца, колкото хора сте поканени на празника. Всеки от Вас ще вземе по едно парче и ще го подари на празнуващия. Когато той сглоби пъзела, ще види картичката и пожеланията Ви.

Още една идея – напишете различни пожелания на малки листчета. Навийте ги на рулца, завържете ги с конец, и ги напъхайте в празна бутилка. Опаковайте подходящо и поднесете като подарък.

Искрено се надяваме, че нашите идеи са Ви допаднали, и ще се възползвате от тях.

Все още няма коментари...

Остави коментар