Оригинални Идеи за Подарък за Рожден Ден

Търсите подарък за рожденния ден на ваш близък или познат? Ето няколко оригинални идеи за подарък от Dreboliiki.com, всяка от които - подходяща за различен тип човек !

letiasht-budilnik

Будилник за Сигурно Събуждане

Този уникален будилник е един наистина оригинален подарък за всеки поспаланко! Всеки път, щом летящия будилник засвири, неговата горна част излита в стаята и единственият начин да спрете алармата му е да я откриете и сложите обратно.

Най-хубавото е, че всяка сутрин, докато гони летящата перка на будилника,  вашият приятел със сигурност ще се сеща, кой му причини това… :)

samorazbyrkvashta-chasha

Чаша Която се Разбърква Сама

Ето и един страхотен подарък за мързеливия ви шеф, който Ви кара всяка сутрин да му носите кафето – разбъркано, с две бучки захар. С помощта на саморазбъркващата се чаша, едно от задълженията ви отпада завинаги, защото единственото, което трябва да направи шефа ви, е да натисне бутона на дръжката и кафето му ще се разбърка по-добре от всякога!

chasha-obektiv

Чаша с Форма на Обектив

За всеки любител фотограф, който обича да си пийва кафенце, докато снима поредния пейзаж, това ще бъде един изключително подходящ и ефектен подарък.

Освен, че изглежда точно като обектив, тази чаша притежава и удобно капаче, за да запазите кафето си свежо, за по-дълго време!

solaren-robot

Робот със Соларна Батерия

За всяко дете над 10 години това ще бъде едно наистина страхотно предизвикателство – да построи соларния робот! И не просто да го построи, а да го модифицира в 6 различни форми – лодка, куче, въртолет, вятърна мелница, самолет и бъги, като всяка от формите му се задвижва с помощта на слънчевата батерия, включена в комплекта!

Соларният робот е страхотна образователна играчка, която ще развие инжинерните способности на вашето дете.

usb-chehli-0001Подгряващи Чехли за Студени Крака

USB чехлите са един уникален подарък за всяка жена, която прекарва по-голямата част от времето си пред компютър.

Чехлите се захранват през USB порта на компютъра и държат крачетата на ползвателя си винаги топли, дори и през най-студените зимни месеци, а ако ви се наложи да станете, можете просто да извадите кабела от тях, да отидете до тоалетната или да си направите чашка кафе и да се върнете, без да ги сваляте!

usb-distancionno-za-pc-01Дистанционно за Компютър

Един подарък за всеки мързеливец, който обича да гледа филми и да слуша музика, но мрази да ходи до компютъра, за да смени песента или да регулира звука. Снабдено с 34 бутона и 18 метра обхват, това дистанционно за компютър със сигурност ще улесни живота на притежателя си.

usb-akvariumUSB Аквариум

И накрая, за любителите на животните, един невероятно красив и стилен USB аквариум с течаща вода и LED осветление на дъното,  подходящ за до две малки рибки.

USB аквариумът е снабден също и с LCD дисплей, който показва часа, датата и температурата в стаята. Идеален е за всеки офис, като притежава страхотна LED лампа за бюро и два отвора за поставяне на вещи, като моливи, храна за рибки или телефон.

Все още няма коментари...

Остави коментар