Оригинални подаръци за кръщене на бебе: 7 идеи

За тези, които още нямат бебе, изборът на бебешки подарък може да изглежда като невъзможна мисия. Бебешките дрешки са добър подарък, но изборът на подходящите размер и материя е голямо затруднение. А и ако сте канени на кръщене на бебето на приятели, ще искате да избегнете тривиалното, като подарите нещо по-специално и оригинално. Затова, в тази статия събрахме 7 различни, нестандартни и интересни идеи за подарък за бебе на възраст от 0 до 1 годинка, които не само, че ще изненадат родителите, но и ще ви направят най-канения гост на кръщенета!

Подаръци за бебе – момченце

Нестандартен вариант на бебешка бутилка, гризалка или лигавник са хем универсални и практични подаръци, които със сигурност ще се използват, хем оригинални и интересни, благодарение на креативните си дизайни. Затова, няма как да сбъркате с някой от следващите уникални идеи за подарък за кръщене на момченце.

Бебешко шише – Ракета

Това необикновено бебешко шише за мляко, с форма на ракета, притежава всички предпоставки за да стане най-якият бебешки подарък на кръщенето. Направено е от безопасна BPA-free пластмаса, което е важно за всеки родител, а освен това е нечупливо, което е голямо предимство за непохватни, малки бебета, които честичко ще го изтърват. 😛

bebeshko-shishe-raketa-01

32.00лв. ПОРЪЧАЙ

Бебешка гризалка – Сладолед

Тази апетитно изглеждаща, бебешка гризалка, с дизайн на сладолед, учи бебето какво трябва да слага в устата си от ранна детска възраст. 😛 И благодарение на вас и вашия подарък, това няма да са пръстите му. Бебешката гризалка „Сладолед” е направена от специален силикон и е подходяща за съхранение в хладилника.

bebeshka-grizalka-sladoled-01

19.00лв. ПОРЪЧАЙ

Бебешки лигавник – Бизнесмен

Бебешкият лигавник „Бизнесмен” е един от любимите ни подаръци за бебе. Той е подходящ за бебета на 6+ месеца, които вече могат сами да стоят седнали и съответно да се хранят самички. Този супер сладурски лигавник ще помогне на мама да почисти по-лесно след пиршеството на бебчето. Вратовръзката, която се вижда отпред, не е принтирана, а отделно пришита към лигавника, което го кара да изглежда супер яко.

ligavnik-biznesmen-01

29.00лв. ПОРЪЧАЙ

Бебешки лигавник – Джентълмен

Ако бебчето се цапа със светлинна скорост, няма да е зле, да имате и резервен лигавник, който да изглежда също толкова яко, колкото и първия! За целта, изберете бебешкия лигавник „Джентълмен”. Вместо вратовръзка, той има пришита папийонка и нарисувани копченца от предната страна. За абсолютна безопасност, няма връзки, а се закрепя за врата на бебето с помощта на лепкаща се, велкро лента. Подходящ е за пране в пералня, което го превръща в „златен подарък” за майките!

ligavnik-djentalmen-01

29.00лв. ПОРЪЧАЙ

Подаръци за бебе – момиченце

Ако търсите забавен и интересен подарък за кръщене на бебе – момиче, лесно ще впечатлите всеки родител с някоя от следващите 3 идеи за бебешки подарък:

Бебешко шише – Чаша за шампанско

Почти всяко кръщене завършва с почерпка. Не лишавайте бебето от участие в наздравиците, а го снабдете с това уникално бебешко шише във формата на чаша за шампанско! Бебешкото шише – Шампанско е елегантен и практичен подарък за всяка малка дама. То събира 140 милилитра вода или мляко и притежава сменяем, силиконов биберон и удобно столче за лесно хващане от малки, бебешки ръчички.

bebeshko-shishe-chasha-za-shampansko-01

26.00лв. ПОРЪЧАЙ

Бебешка гризалка – Чене

Първото нещо, което се купува на бебе, когато почнат да му никнат зъбки, е гризалка. Затова съществуват най-различни видове гризалки, но най-забавната от всички тях е гризалката – чене! Този подарък ще бъде дълбоко ценен от родители с чувство за хумор, защото всеки път щом видят тази уникална гризалка в устата на бебето си, ще се прививат от смях и умиление.

bebeshka-grizalka-chene-01

22.00лв. ПОРЪЧАЙ

Бебешка гризалка – Микрофон

Бебешката гризалка – микрофон е страхотен подарък за бебе от музикално семейство. Или пък за бебе с музикални дарби – като силен глас например. Гризалката микрофон е направена от силикон. Подходяща е за бебета на възраст над 3 месеца.

bebeshka-grizalka-mikrofon-03

19.00лв. ПОРЪЧАЙ

1 Отговор

  1. Бимби

    Здравейте! Поздравявам Ви за информацията, която сте събралаи! Беше ми изключително ползена! 🙂

Остави коментар