Партньорска Програма

1.
Кой може да участва в партньорската програма?

Почти всеки има потенциал да стане наш партньор. Разбира се, предимство ще имат издатели и собственици на сайтове, блогъри, SEO и SEM специалисти, физически и юридически лица, които имат опит в промотирането на продукти и услуги в замяна на комисионна за реализирани продажби.

2.
Как работи партньорската програма?

Партньорската ни програма ви позволява да печелите до 12% от стойността на покупки на клиенти, които вие изпратите на сайта чрез партньорските си връзки. Всяка поръчка на клиент, доведен на сайта от ваши партньорски линкове, се регистрира в отчетна система. Данните в отчетната система се актуализират веднага след завършване на поръчката. След регистрацията си като партньор вие получавате достъп до тази отчетна система (за кратко наричана: партньорски панел) Оттам вие може да следите по всяко време както комисионната, която сте натрупали във вашия акаунт, така подробна статистика за посещенията на сайта, генерирани от ваши източници/партньорски линкове.

3.
Колко ще спечелите, ако станете наш партньор?

На база обема реализирани сделки за последното тримесечие, Вие можете да генерирате комисионна от 8% до 12% от паричната стойност на всяка продажба, осъществена с ваша помощ.

Комисионната, с която започвате е 8%!

Регистрирайте нов партньорски профил

Влезте в профила си

Забравена парола?