Подарък за абитуриент – Оригинални идеи за приятел

Абитуриентските балове наближават и както се случва всяка година, повечето абитуриенти започват да организират събирания, на които канят роднини и приятели, за да ги почерпят по случай дипломирането си.

Така че, ако имате близки или приятели, които завършват тази година, вероятно вече сте поканени на абитуриентска. И тъй като обикновено половината компания завършва заедно, някои от нас може би ще трябва да измислят подаръци за не една абитуриентска вечер… Което неминуемо повдига няколко въпроса: „Какви подаръци да подарим?“, „Какви подаръци са подходящи за абитуриенти“, „Задължително ли да е нещо скъпо и голямо?“ и други от сорта. Следващите нестандартни идеи за подарък за абитуриент - приятел ще отговорят на някои от тези въпроси и ще ви помогнат да изберете подходящ подарък, който да се вмести в бюджета!

Алкохолна, парти игра с пиене на шотове

Алкохолните игри са изобретателен подарък за абитуриентски бал, с който няма как да сбъркате. „Не се сърди човече с шотове“ или „Алкохолната рулетка“ са само част от купонджийските подаръци, с които може да зарадвате приятел. Цената на подаръците в тази категория е повече от достъпна, като варира между 10-30 лева.

Скреч карта за изтриване на “Luckies of London”

Скреч картите са готин, представителен подарък, който хем изглежда официално, хем е супер нестандартен и идеен. Същността на този подарък се крие зад фасадата на обикновена, политическа карта, чиито покритие пада, след като го драснете с монета. Целта е да изтриете покритието само от местата по картата, на които сте били. Картата за изтриване е много подходяща като подарък за бал, защото символично бележи началото на опознаването на света, както балът дава начало на живота като зрял човек. Цените на оригиналните скреч карти на Luckies са в порядъка 39 – 70лв.

 • scratch-karta-stolici-01

  Скреч Карта – Столици

  55.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Този вариант на световната, скреч карта насочва вниманието към столиците на държавите. В допълнение съдържа интересни, демографски факти.

 • skrech-karta-xl-01

  Световна Карта за Изтриване XL

  69.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Мислите, че размерът няма значение? Мнението ви ще се промени, особено след като видите най-голямата скреч карта, създавана досега!

 • scratch-karta-na-sveta-01

  Световна Политическа Скреч Карта

  5 out of 5
  39.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Уникален подарък за всеки любител на пътешествията – световна карта за изтриване, чрез която ще следите местата, на които сте били.

  Оригиналният продукт, произведен в Англия от Luckies of London!

Алкохолен диспенсър

Алкохолните диспенсъри са истински хит при подаръците за купони! Те са уникална придобивка за събирания с приятели… каквото събиране е и абитуриентската вечер. Диспенсърът, известен още като „дозатор за алкохол“ служи за наливане на напитки по чашите и е особено удобен, когато пиете с компания.

Дизайнът на някой от тези подаръци е просто умопомрачителен – някои диспенсъри заемат формата на бензиноколонки, от които алкохолът се налива от маркучи, други са с резервоари за напитки, които изглеждат като глобус, трети са снабдени с невероятно яки екстри като отделение за лед, благодарение на което ледът изстудява алкохола, но не се разтапя в него и т.н.

Надуваем хамак

Абитуриентските балове са през май месец, което обикновено означава топло време. А топлото време е идеално за почивка и още по-идеално за почивка сред природата. А какво по-идеално за почивка сред природата от надуваемия хамак – идеален за всеки айляк - абитуриент! Надуваемият хамак е 100 пъти по-мек и 1000 пъти по-удобен от земята, което го прави супер страхотен за къмпинг. Комфортен е като хамак и няма да ви създава никакви грижи – като това да се чудите как да го надуете например. Надуваемият хамак буквално се надува сам – трябва само да го размятате наляво – надясно, за да се напълни с въздух. Той е и много издръжлив – направен е от парашутен плат и може да се използва на пясък, на трева, във вода и изобщо навсякъде, където поискате!

 • naduvaem-hamak-01

  Надуваем Хамак

  49.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Поздравления, защото току-що открихте най-якия и полезен къмпинг аксесоар за вашите излети! Комфортен, надуваем хамак, който се надува без помпа и без духане.

Аксесоари за вино в бутилка

Вероятно на почти всеки от нас му се е случвало някога да прибегне до отчаяния избор да използва бутилка алкохол като подарък. Проблемът с такъв подарък е, че никога не се запомня – той просто се изпива. 😀 Бутилката с уиски, ракия или вино просто е от онези подаръци, които използваме за да „отбият номера“, когато не можем да намерим подходящ подарък за празнуващия. Но вече имаме алтернатива при такива ситуации!

Аксесоарите за вино в бутилка са перфектната алтернатива на скучната, обикновена бутилка вино за подарък! На външен вид, този необикновен комплект за вино, прилича на истинска бутилка вино, докато всъщност представлява страхотно, помощно средство за нейното консумиране! Изберете аксесоарите за вино в бутилка за подарък, за да има с какво вашия абитуриент да си отвори подаръците на останалите. 😀 😛

 • aksesoari-za-vino-v-butilka-01

  Аксесоари за Вино в Бутилка

  35.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Бар сет с най-практичните аксесоари при дегустация на вино, побран в кутия с форма на бутилка. Комплектът включва: ринг, тирбушон, накрайник за наливане, нож за фолио, тапа.

Речник – сейф

Ако познавате някои от другите гости на бала, може да решите заедно да съберете определена сума пари и да направите комбиниран подарък. Вместо безличен плик, в който да оставите парите, може да ги скриете и подарите в този уникален сейф, имитиращ речник!

Речникът-сейф е чудесен подарък за абитуриент – момче или момиче, който си пада по неща от типа „не е това, което изглежда“! В контекста на повода, за който е предназначен, речникът-сейф може да се счете за „забавен подарък“. Само си представете физиономията на лицето на вашия абитуриент, когато си помисли, че за дипломирането ще му подарите речник, с който да си подобри английския! 😀 За жалост, няма да може да се наслаждавате на физиономията му за дълго, защото след като се опита да отвори речника, абитуриентът ви ще види, че не може. Не и без да използва ключа за отключване на стоманения сейф, който имитира английски, разговорен речник.

 • rechnik-seif-0001

  Речник – Каса

  29.00лв. Избери вид

  На пръв поглед автентичен, английски речник с книжни корици, който в действителност е каса за пари.

Интересна флашка

Ако търсите дребно подаръче за приятел или допълнение към по-голям подарък за дипломиране, със сигурност ще изненадате абитуриента с някоя от тези интересни флашки за подарък. Флашката златно кюлче например е много тематичен и хитър подарък за бал, заради традиционното схващане, че за бал се подарява злато. Флашката – химикал от друга страна прави препратка към класическия подарък за дипломиране – луксозна, скъпа химикалка.

Технологична джаджа

Нещата, които улесняват живота или правят ежедневието ни по-приятно, са подходящи за подарък, независимо от повода. Сгъваемата, мини, Bluetooth клавиатура за телефон и соларната блутут тонколонка за телефон са едни от тези подаръци. Както всички яки, технологични джаджи и тези се отличават с уникални, иновативни свойства или елементи. Соларната колонка черпи енергия от слънчевата светлина, за да не ви оставя никога без музика. А преносимата, мини, Bluetooth клавиатура се сгъва през средата, за да влезе безпроблемно в джоба ви.

Ако сред тези уникални предложения не сте открили подходящия подарък за вашия абитуриент, вижте и статиите:

Подаръци за дипломиране на момче

Подаръци за дипломиране на момиче

Все още няма коментари...

Остави коментар