Подарък за Деня на Бащата (19 Март)

Денят на бащата е идеалната възможност да зарадваш татко! С мили думи, трогващ жест или още по-лесно – с подарък. Подаръците са сигурен, изпитан начин за предизвикване на радост и то не само у децата, но и у мъжете, и жените. Сега обаче ще се фокусираме върху мъжете.

Специфично при подаръците за мъже е, че за да се харесат, не трябва да са задължаващи и да изискват правене на нещо. Например билети за концерт, ваучери за „приключения“ или парти - изненада не са от най-подходящите подаръци, особено ако единственото, което иска татко след дългата работната седмица, е да вегетира на дивана. Чифт блейдове също няма да са подходящ подарък, защото единственото, за което биха му послужили е да използва кутията им за складиране на документи. Вратовръзката, която е класически подарък за деня на бащата, също не е подходяща в подобни моменти и служи единствено да напомня за работата, която го очаква в офиса.

Но тогава какъв би бил подходящият подарък и какво да подаря на татко за Деня на бащата? Считаме, че следващите идеи за подарък за мъж ще отговорят на въпроса и ще изумят и изненадат много приятно всеки баща на Деня на бащата:

…Ако искате татко да пие повече бира пред барбекюто, подарете му…

Каска за бира

Да си правиш барбекю пикник е забавно и вкусно, но просто не е честно, когато всички останали си пийват бира, подават си фрисби, а татко е заробен да наглежда пържолите на барбекюто. С каската за бира за подарък, майстора на барбекюто ще може да се наслаждава на любимата си газирана напитка, без да заема ръцете си с тривиални и неползотворни занимания, като да държи бутилката.

Можете да закупите каската за бира от тук

 Каска за Бира

Чаша за бира „Най-добрият татко“

Комплиментът, който всеки баща си мечтае да чуе от своето дете и чашата, която винаги ще му потрябва – чашата за бира „Най-добрият татко“ е страхотно въплъщение на тази комбинация.

Поръчай чашата за бира "Най-добрият татко" от тук.

chasha-za-bira-nai-dobriq-tatko-03

Универсално дистанционно

Ако вашият баща вече има дистанционно, очаквайте скоро то да бъде загубено, изядено от кучето или просто заместено от това уникално, универсално дистанционно, което позволява на мързеливия човек да управлява телевизорите във всички стаи от дома си с едно – единствено, електронно устройство само с 5 копчета. Универсалните дистанционни са разпространени в най-различни форми, като например на футболна топка – за феновете на футбола или във форма на възглавничка – за тези, които често губят дистанционното между възглавниците на дивана. Съществуват по-модерни и скъпи модели, които могат да управляват не само телевизора, но и всички останали уреди в къщата, като климатика, печката, пералнята, лампите и дори тостера.

Можете да закупите дистанционното - възглавничка от тук

distancionno-futbolna-topka

Саморазбъркваща чаша

Саморазбъркващата чаша е смесица между ефектна играчка и гениално, практично изобретение, което ще използвате ежедневно. Това е един от задължителните предмети, които притежава всеки мързеливец. Създателите на този продукт са взели една от най-лесните дейности – разбъркването на кафето – и специално за Вас са я автоматизирали!

Можете да закупите саморазбъркващата се чаша от тук

samorazbyrkvashta-chasha

Моторизирана, сладоледена фунийка

Дори да ви изглежда по-скоро като първоаприлска шега, това всъщност е съвсем реален продукт, който в действителност се предлага за продажба на пазара. Знаете колко монотонно е да въртите фунийката на сладоледа, за да го оближете равномерно от всички страни. За щастие, вече не е нужно да извършвате дори това усилие, благодарение на изобретението, наречено моторизирана, сладоледена фунийка. Единственото, което трябва да направи любителя на сладоледа, е да включи моторизираната фунийка, да изплези езика си и да стои така неподвижно.

motorizirana-sladoledena-funiika-2

Бананова резачка

Сериозно?! Кой няма време да си нареже банана? Е, ако баща ви е точно този човек, банановата резачка е идеалният подарък за него. Съществуват различни модели на продукта, но ние предпочитаме този, защото единственото, което се изисква от вас е да поставите вътре банана и да натиснете горната част, докато се затвори и го нареже.

Ако плодовата салата е любимият десерт на татко, няма съмнение, че ако не друго, с този прост уред ще съкратите времето, необходимо за нейното приготвяне.

bananova-rezachka

Масичка за лаптоп за легло - LapTray Pro

Цъкането на компютъра е толкова напрягащо за повечето хора, че за да не се пренапрегнем е препоръчително да вършим тази дейност при пълен релакс, а най-добре от леглото. Това е масичка за лаптоп и масичка за легло в един продукт, напълно отговарящ на потребностите на нашето съвремие. Масичката е снабдена с оребрена повърхност, която предпазва от загряване на дъното на лаптопа и специален маус-пад за максимално удобство, в случай че използвате мишка.

Можете да закупите масичката за лаптоп от тук

masichka-za-laptop-laptray-01

Телескопична вилица

Явно този, който е измислил правоъгълните маси, не е предвидил начин, по който човек може да си вземе от ястие, намиращо се на противоположния й край. За щастие обаче, някой друг вече е помислил за това! Телескопичната вилица е личният ви кухненски прибор, който се разтяга до дължина, позволяваща ви да си боднете от нечия чиния от завидно голямо разстояние. Сгъвайки се, телескопичната вилица заема размери, които я правят изключително лесна и подходяща за носене навсякъде.

Поръчай телескопична вилица от тук

teleskopichna-vydica

Шпатула за барбекю – Мачете

За този баща, който се представя като истински Рамбо на барбекюто, имаме супер подходящ подарък в лицето на тази нестандартна шпатула за барбекю, имитираща мачете! Освен, че улеснява обръщането на кюфтенцата и мръвките на скарата, тази бойна шпатула е оборудвана не с една, а с три отделни отварачки за бира, вградени в „острието“.

Поръчай шпатула за BBQ - мачете от тук.

shpatula-za-barbekiu-machete-06

Ледена халба за бира

Ако сърцето на баща ви спира, когато няма бира, тази замръзваща, ледена халба за бира е перфектният подарък за него! Мъжете мразят топла бира и това ясно си проличава по намръщените им физиономии, когато отпият глътка от злощастно стоплена от слънцето бира. Е, татко вече няма да се цупи, ако го снабдите с този незаменим подарък, който постоянно изстудява любимата му бира.

Поръчай малка ледена халба от тук или голяма ледена халба от тук.

ledena-halba-za-bira-650ml-01

Позлатено тесте карти

За всеки мъж, който често се събира с приятели да играе карти, това позлатено тесте карти за игра е подходящ подарък. Картите в колодата са позлатени с фин микрон истинско злато, а на гърбовете им имитират 100-доларови банкноти. Освен, че са страхотни карти за подарък, картите в това тесте са и напълно подходящи за игра, а благодарение на златното си покритие, са устойчиви на петна от вода и изцапване и се почистват много лесно.

Поръчай позлатени карти за игра от тук.

pozlateni-karti-za-igra-teste-banknoti

Чашата на шефа (750мл.)

Чашата на шефа е страхотен подарък за главата на семейството, но само ако той е шефа вкъщи. Ако не, може да я подариш на мама. 😛

Поръчай шефската чаша от тук.

chashata-na-shefa-01

Надуваем хамак

Да лежиш на земята и да ти е удобно доскоро бяха несъвместими идеи. Но вече не са – поне за бащата, който разполага с този уникален подарък за лятото, наречен надуваем хамак! С него лежиш на земята, а все едно си легнал на хамака. Най-якото е, че надуваемият хамак избягва най-големият недостатък на надуваемите джаджи – това, че трябва да ги надуеш и раздуеш. Вместо това, този надуваем хамак сам се пълни с въздух, а изкарването на въздуха е още по-лесно.

Поръчай надуваем хамак от тук.

naduvaem-hamak-02

За любителите на животни, които вкъщи имат куче…

Кучешка топко-хвърлячка

Ако татко е спортна натура и прекарва значително време в игри на топка с кучето в парка, кучешката топкохвъргачка ще пощади раменната му става, като му спести усилията, нужни за многократното хвърляне на топката при всяка разходка. Освен, че спестява усилия, уреда ще забавлява хиперактивното ви куче по-добре от татко, тъй като изстрелва топките на умопомрачителното разстояние от 100 метра.

kucheshka-topkohvargachka

Все още няма коментари...

Остави коментар