Оригинален подарък за Гергьовден – Част 2: За жена

В първата част на статията ни, посветена на подаръците за Гергьовден, разгледахме някои от най-необикновените и оригинални подаръци за Гергьовден за мъже. Сега е време да Ви представим и най-добрите ни идеи за подарък за празника, предназначени за нежния пол.

Подарък за Гергьовден за жена

Следващите няколко идеи за подарък са предназначени за дамите, които ще празнуват имен ден на 6-ти май. Повечето от изброените подаръци са подходящи не само за Гергьовден, но и за най-различни други празници. Това, което ги обединява е креативният им дизайн и обща цел - да се харесат на жените!

Аксесоари за вино в буренце

Ако търсите елегантен и креативен подарък за Гергьовден, няма как да сбъркате с комплекта за вино в кутия във форма на буре!

Дървени лъжици за салата – тенис ракети

Удобни лъжици за сервиране на салата -  какъв по-подходящ пролетен подарък?! Освен това имат креативен дизайн, който ги прави перфектни за почитателките на тениса.

Поставка за яйце – възглавничка

От Великден насам, само яйца са ни в главата… Е, ако това важи и за вашата именничка, значи може би ще се зарадва на тази симпатична, порцеланова поставка за яйце с форма на възглавничка!

Кутийка за бижута – череп

Тази кутийка за пръстени с нестандартна форма е подходящ подарък за абсолютно всяка дама!

Подпирачка за книги – Катана

Някои жени са истински ценители на нестандартните дизайни. Някои жени обичат да четат книги. Други обичат просто да украсяват холната библиотека с интересни джаджи. Към която и група да спада вашата именничка, ще се зарадва да получи тази уникална подпирачка за книги с дизайн на самурайски меч!

Декоративна възглавничка – Емотиконка

Тази декоративна, кръгла възглавничка за диван е чудесен повод да се усмихваме и без причина!

Термо чаша - обектив „Делукс“

Уникален подарък за дами – фотографи и в същото време много практична и идейна чаша!

Водоустойчив тефтер

Водоустойчивият тефтер е подходящ подарък за дами с професии, свързвани с журналистиката и изкуството.

Мини ретро машина за пуканки

Един от най-големите женски проблеми е спазването на диета! За щастие тази мини ретро машина за пуканки може да реши поне проблема с похапването на хрупкави пуканки по време на диета. Защото опуква пуканките без мазнина и е перфектна за употреба у дома!

 • chasha-obektiv-deluxe-01

  Чаша – Обектив “Deluxe”

  30.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Тази чаша – обектив Deluxe е подаръкът, без който може да се усъмните, дали наистина сте фотограф. С капацитет от 450мл. и страхотен дизайн, имитиращ фотообектив на камера.

 • vodoustoichiv-tefter-01

  Водоустойчив Тефтер

  28.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Приключенски тефтер с 80 водоустойчиви страници. За многократна употреба. Напълно устойчив на дъжд, сняг или дори сълзи. Подходящ за писане с всеки вид молив.

 • mashina-za-pukanki-01

  Мини Ретро Машина за Пуканки

  120.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Кухненски мини уред за приготвяне на хрупкави и леки, топли, диетични пуканки у дома – не използва мазнина, работи с горещ въздух.

Уред за домашен сладолед

Ето и подарък, който да реши друг голям женски проблем – нетърпението! 😀 Уредът за домашен сладолед е супер джаджа, която с помощта на малко сол и няколко кубчета лед, ще замрази домашния ви сладолед за 3 минути!

Хранилка за птици – джудже

Супер духовит аксесоар за градината – интересна, керамична хранилка за птици за земя, която изглежда като градинско джудже.

Каничка за мляко – виме

Минималистична каничка за мляко със забавен дизайн – когато каничката се напълни, във вътрешността и се формира смешна гледка!

 • ured-za-domashen-sladoled-01

  Уред за Домашен Сладолед

  45.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Този уред прави сладолед за 3 минути – вместо да чакаш с часове сладоледа да замръзне, разтръскай уреда за сладолед и той ще е готов до 3 минути.

 • hranilka-za-ptici-djudje-01

  Хранилка за Птици – Джудже

  27.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Подарък за почитатели на градинарството и птиците, с двойно приложение – едновременно страхотна декорация за градина и красива хранилка за птици.

 • kanichka-za-mliako-vime-00

  Каничка – Виме (250мл.)

  20.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Това е най-симпатичният съд за съхранение на прясно мляко! Каничката – виме е функционална и забавна – с двойни стени, изработка от стъкло и капацитет от 250мл.

Инфузер за чай – чадър

Инфузерът за чай е подходящ и идеен, малък подарък за имен ден на жена. В него се вари чай от насипни билки или такива, които си събираме сами. Основното предимство на инфузерите за чай, е че елиминират нуждата от прецеждане на чая. Инфузерът – чадър на OTOTO е направен от специален силикон, който е напълно безопасен при варене и изобщо не променя вкусовите качества на чая (за разлика от металните инфузери).

Кабърчета за коркова дъска с поставка „Овца“

Ето и подарък от списъка с дизайн, вдъхновен от идеята за традицонното, Гергьовско, печено агнешко. Знаехте ли, че всъщност по стара български обичай, в миналото празникът Гергьовден е бил също известен като Деня на овчаря?

 • kabarcheta-za-korkova-dyska-01

  Кабърчета за Коркова Дъска – 50бр.

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Комплект от 50 броя кабърчета за коркова дъска, които се забиват върху поставка с форма на овца. Кабърчетата са с бели глави, които имитират топки вълна.

 • infuzer-za-chai-chadar-01

  Инфузер за Чай – Чадър

  24.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Инфузерът за чай добавя елемент на забавление към ритуала по приготвяне на чай – в него се поставят билките, които се попарват с вряла вода.

Надяваме се, че вече сте намерили подходящ подарък за Гергьовден! Споделете в коментарите!

Все още няма коментари...

Остави коментар