Оригинален подарък за Гергьовден – Част 1: За мъж

Гергьовден (6-ти май) е един от най-големите български празници. И не случайно. Защото по последни данни, на 6-ти май имен ден празнуват 239 062 българи! Това са 178 442 мъже с имената Георги, Генчо, Ганчо и техните производни и 60 620 жени, с имена Гергана, Гинка, Ганка, Галя, Георгия или Георгина.

Накратко - на Гергьовден имен ден ще има всеки 30-ти българин! И сега въпросът е, какви подаръци да изберем, ако сме канени на имен ден? Подбрали сме няколко оригинални идеи за мъжки подарък за Гергьовден и няколко хрумки за подарък за Гергьовден за жена, с които се надяваме да ви помогнем!

Подарък за Гергьовден за мъж

Понеже тройно повече мъже, отколкото жени, имат празник на Гергьовден, ще започнем с мъжките подаръци. Част от предложенията за подарък са забавни, духовити, други креативни и представителни, но едно ги свързва – те са подходящ подарък за Гергьовден и всеки мъж ще ги хареса!

Чаша за вино – Обърната бутилка

Чашата за вино – Обърната бутилка“ е оригинална версия на класически подарък за Гергьовден, който директно ще попадне от кутията – на масата. Освен с нестандартната си форма на обърната бутилка вино, тази чаша впечатлява с капацитета си от почти литър (750мл.)! Това я прави уникален подарък за мъж, който обича да пие вино.

Поставка за вино – верига

Още един мъжки подарък, който ще се хареса на почитателите на виното. Това е поставка за вино, която изглежда, че държи бутилката в безтегловност. Тази вълшебна оптическа илюзия е постигната благодарение на интелигентния дизайн на тази поставка за вино, който балансира тежестта на бутилката по хитър начин.

Уред за жигосване на пържоли

Тъй като сме в сезона на барбекютата, не смеем да не ви предложим най-уникалният BBQ уред – инструмента за жигосване на пържоли! Освен на пържоли, той може да се приложи на питки, хлебчета и филийки. Комплектът включва 55 латински букви и символи, с които да изпишете каквото си поискате върху храната!

Диспенсър за бира с охладител

Покрай предстоящия Гергьовден, не може да ни съдите, че сме на вълна „пиене и ядене“. Мисълта за крехко агнешко, зелена салатка и събиране с любимите приятели и близки ни води до логичния извод – диспенсър за подарък. С него всички на масата ще могат да си сипват питиета бързо, лесно и самостоятелно! Без да вдигат тежки бутилки, без да развиват капачки – само с натискането на едно лостче и алкохолът потича към чашата ви. В допълнение към тези екстри, диспенсърът за бира с охладител ще изстудява алкохола, докато стои в него.

Джобна, мини въдица за риболов

Риба, риба, риба – дай! Ето как ще хванеш риба – с тази бракониерска, мини въдица! 😀 Тя е толкова компактна, че се побира в джоба. На пръв поглед изглежда като голям химикал – има си капачка и характерна форма на писалка. Но след като я отворите и разпънете се превръща в напълно функционална, еднометрова въдица! Тази мини въдица за риболов пристига в страхотна, цветна кутия, което я прави супер подходящ подарък за повода.

Ледена халба за бира

Продължаваме със следващия супер мъжки подарък за мъж – ледената чаша за бира! Напоследък се създават много иновации в полза на мъжете и ледената халба за бира е една от тях. Това е халба, която се замразява в хладилника и след като налеете бира в нея, тя остава студена за доста дълго време (време, за което със сигурност ще я изпиете).

 • malka-mini-vydica-himikal-01

  Компактна Въдица за Риболов

  35.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Малка, мини въдица за риболов под формата на химикал: в комплект с метална макара, корда, тежести, кукички, плувка и примамка. В кутийка за подарък!

 • ledena-halba-za-bira-400ml-01

  Ледена Халба за Бира – Малка (400мл.)

  20.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Вледеняваща се халба, която ще запази бирата ви ледено студена, докато не я изпиете. С двойни стени, в които има замръзваща течност, която изстудява, без да се смесва с бирата.

 • Промо! dispensyr-bira-ohladitel-01

  Диспенсър за Бира с Охладител

  65.00лв. 59.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Този диспенсър за бира улеснява наливането, като заменя надигането на бутилката с дърпане на лост. Изолиран охладител в сферичния резервоар, поддържа бирата студена.

Рог за пиене „Das Horn“

Освен Гергьовден, 6-ти май е и Ден на храбростта - празник на българската армия. А рогът за пиене „Das Horn“ е най-геройският подарък, за който можем да се сетим. Той събира геройското количество от 700 милилитра течност. Тъй като е създадена за истински герои, които не оставят чашата на масата, чашата „Das Horn“ e снабдена с широка каишка за окачане на врата, както и дисплеен стенд, на който може да я изложите като трофей, след като изпиете съдържанието и.

Праисторическа престилка за готвене

Свежарски подарък – полезен и практичен – това е праисторическата престилка за готвене. Тя ще ви помогне да приличате на Флинстоун, докато обръщате пържолите на барбекюто. Подходящ подарък за мъже, които често си приготвят мръвка.

Сол и пипер „Зайчета“

Това е най-забавният, духовит, дребен подарък за дома! Комплектът солница и пиперница с форма на зайчета, предизвиква истинско оживление на масата. Зайчетата са направени от порцелан и освен, че да овкусяват ястията, служат за развеселяване на цялото семейство.

 • solnica-pipernica-zaicheta-01

  Солница и Пиперница – Зайчета

  20.00лв. Извън наличност

  Настроението в кухнята е важно за вкуса на всяка манджа. С този комплект солница и пиперница ще подобрите и кухненската атмосфера, и вкуса на ястията.

 • myjka-prestilka-za-gotvene-01

  Праисторическа Престилка за Готвене

  29.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Кухненската престилка за готвене с праисторически дизайн ще ви накара да изглеждате като истински дивак! Страхотен подарък за почитатели на барбекюто.

 • rog-za-piene-das-horn-01

  Рог за Пиене “Das Horn”

  59.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Универсално средство за тотално алкохолизиране с вид на животински рог – „Das Horn“ е подходящ подарък за всеки амбициозен пияч. Комплектът включва каишка за врат и специален стенд за дисплей.

Позлатено тесте карти

Ето и подарък за запалени картоиграчи. Това е тесте от 54 карти, покрити със златно фолио, което ги прави устойчиви на петна и замърсяване. Картите пристигат в дървено сандъче, в който е прибран и сертификат за автентичност на позлатеното покритие.

Мелничка за пипер – бейзболна бухалка

Счита се, че ако именникът е военен, има двоен празник и може да му е подари декоративно оръжие. Но ако сте по-миролюбиви или просто не харесвате оръжията за подарък, мелничката за пипер – бейзболна бухалка е перфектната алтернатива! Тя носи боен дух, но служи за миролюбиви цели – да си напиперите манджата.

Термос – Патрон

Тъй зачекнахме темата с военните подаръци, едно от най-подходящите предложения, които имаме, е термосът – патрон. Това е термос от неръждаема стомана с оригинален дизайн, който пресъздава форма на патрон. Освен защита от протичане и термо изолираща функция, този термос за кафе и чай се отлича и с чудесна, цветна кутийка в тематичния военен дух. Е, какво по-подходящо за някой, който на Гергьовден има двоен празник?

 • termos-patron-01

  Термос – Патрон

  46.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Двуслоен термос за кафе и чай с форма на куршум. Изработка от неръждаема стомана, 100% защита от пропускане на течността, херметична изолация на вътрешността.

 • pozlateno-teste-karti-01

  Позлатено Тесте Карти

  49.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Перфектен подарък за картоиграчи – тесте карти за покер, позлатено с 24-каратово злато, със сертификат за автенчичност и луксозна, дървена кутийка.

 • melnichka-za-piper-buhalka-01

  Мелничка за Пипер – Бейзболна Бухалка

  88.00лв. ПОРЪЧАЙ

  Професионална мелничка за черен пипер с царски размери (дължина 72см.) и форма на бейзболна бухалка – възможност за настройка от фино до едро мелене на зърната…

Стоманени охладители за напитки

Стоманените ледчета са подходящ подарък за мъж, който пие уиски. Както името им подсказва, това са ледчета от неръждаема стомана. Те се замразяват в хладилника, след което служат за охлаждане на концентрати. Най-хубавото на тези хитри ледчета е че не се разтапят в питието. Те съдържат специален, бързо-замръзващ гел, който изстудява от вътрешността на ледчето.

Стъклена бутилка – череп

Интересната бутилка за алкохол е оригинален подарък за Гергьовден, с който залагате на сигурно. Освен, че изглежда супер яко, стъклената бутилка с форма на череп е и много удобна и практична. Произведена е от стъкло и има специална тапа за плътно затваряне, предотвратяваща изветряването на алкохола в бутилката.

Манерка за алкохол в книга

На корицата на тази книга пише „Good Book“. И нямате представа, колко е вярно това. Защото в нея се крие нещо много добро… И то е манерка за ракия! Да, между кориците на тази странна книга е скрита истинска, стоманена манерка!

Алкохолна рулетка

Играта за алкохол е подходящ подарък за именника – купонджия! Всичко в тази игра е свързано с пиене. В единия случай ще пиете вода, а в другия - алкохолни шотове. Алкохолната рулетка е забавен начин да решите, дали да пиете или да се въздържите днес. J

Масичка за лаптоп Laptray

За всички PC маниаци, предлагаме да изберете масичка за лаптоп. Главното и предназначение е като поставка за лаптоп, която да използвате в леглото. За да е перфектна за целта, масичката е снабдена с оребрена повърхност, която създава въздушни коридори, осигуряващи чудесен начин за охлаждане на лаптопа, поставен върху нея.

Саморазбъркваща се чаша

След толкова много алкохолни подаръци, решихме да добавим и нещо подходящо за мъжете, които не пият алкохол. Подарък, подходящ за именника – въздържател е именно саморазбъркващата чаша. Тя е чудесна за кафе и чай, а функцията и е да разбърка захарта или меда в напитката ви, без да се напрягате.

Все още няма коментари...

Остави коментар