Подаръци и Игри за Хелоуин Парти

Търсиш малко подаръче или нещо интересно, с което да зарадваш приятелите си на партито за Хелоуин? Представяме ти 10 забавни подаръци и игри за Хелоуин парти.

Кой не обича изненадващите подаръци? Със следващите 10 тематични идеи за подарък за Хелоуин и забавни парти игри можеш да зарадваш домакина на купона и да заразиш приятелите си с парти настроение!

Адската шот чаша

Какви по-подходящи подаръци за Хелоуин от нещата с черепи? Тази нестандартна, стъклена, шот чаша е един от тези подаръци. Тя събира 100 милилитра и когато се напълни, течността в чашата заема формата на череп.

adska-shot-chasha-01

14.00лв. ПОРЪЧАЙ

Стъклена бутилка – Череп

Това стъклено шише за алкохол е страхотно допълнение към адската шот чаша. То събира 550 милилитра и притежава практична, плътно затваряща тапа със силиконови пръстени.

butilka-cherep-03

38.00лв. ПОРЪЧАЙ

Алкохолен диспенсър – Колонка за бензин

Алкохолният диспенсър – Бензиноколонка е задължителен парти подарък, който ще зарадва всички на купона, но най-вече домакина. С негова помощ гостите могат сами да си пълнят чашите с алкохол, по същия начин, както си пълнят колите с бензин, на бензиностанцията.

dispensar-benzokolonka

49.00лв. ПОРЪЧАЙ

Форма за лед – Череп и кости

Ледчета за напитки с форма на кости и черепи – това е уникална идея за всяко Хелоуин парти! С формата за лед „Череп и кости” може да замразиш 8 броя ледчета наведнъж. Вместо вода, можеш да използваш цветен сок, за да постигнеш нестандартен ефект при разтварянето на ледчетата в различни видове питиета.

forma-za-led-cherep-i-kosti

12.00лв. ПОРЪЧАЙ

Форма за лед – мозък

Гостите на партито ще бъдат впечатлени, щом видят мозъци, които плуват в коктейлите им. Напълно в духа на Хелоуин, тази форма за лед – мозък е перфектен начин за разхлаждане на напитките и тематична „Хелоуин украса” на чашите с питиета.

forma-za-led-mozyk

14.00лв. ПОРЪЧАЙ

Игра с пиене „Tipsy Tower”

Тази парти игра с пиене е гарантиран начин да разчупиш ледовете в зората на купона. Правилата са много лесни – играта започва след сглобяване на кулата от плочки. Играчите се редуват да издърпат плочка от кулата, като използват само една ръка. Ако имат късмет и добра координация - кулата остава стабилна, а издърпаната плочка няма надпис върху себе си. Ако на нея е написано нещо, играчът трябва да го изпълни. Играта свършва, когато някой събори кулата и изпие шота в чашката си.

tipsy-tower-alkoholna-kula

25.00лв. ПОРЪЧАЙ

Алкохолна рулетка

Заради елементарните си правила и забавна идея, алкохолната рулетка е една от най-популярните парти игри в момента! Тя лесно въвлича всички в играта, понеже единственото, което се изисква от играчите, е да завъртят колелото и да хвърлят топче. Това, което ще се случи в резултат на техния късмет, е да изпият алкохолен шот или да изпият шот с безалкохолно.

alkoholna-ruletka-s-shotove

25.00лв. ПОРЪЧАЙ

Парти очила – Мексиканец

Всяко Хелоуин парти има задължителен дрес-код и той е да бъдеш маскиран. С тази парти маска – Мексиканец лесно ще отбиеш номера. Въпреки че се слага и сваля супер лесно и не изисква никакви предварителни приготовления, тя ще те направи неразпознаваем дори за най-близките приятели.

parti-ochila-meksikanec-01

12.00лв. ПОРЪЧАЙ

Светещи, парти очила с еквалайзер

Дискотеката е подходящо място за завършване на всяко парти. Със светещите, парти очила като подарък, можеш да спечелиш абсолютно всеки! Това, което ги прави незаменим парти подарък, е способността им да светят в ритъм с музиката и издръжливостта на батерията им от феноменалните 12 часа без прекъсване.

sveteshti-parti-ochila-s-ekvalaizer-01

39.00лв. Извън наличност

Органайзер за бюро – Череп

Този свръх реалистичен череп е перфектна купа за бонбони, което пък е супер подходящ подарък за празника на Хелоуин! Органайзерът „Череп” може да намери хиляда различни приложения в дома ти – от поставка за очила или шапка, до купа за стотинки, ключове и флашки.

organaizer-za-biuro-cherep-07

98.00лв. Избери вид

Все още няма коментари...

Остави коментар