Подаръци за Купонджии

Тези креативни игри с пиене и уникални парти подаръци, ще направят незабравим следващия купон! За всеки парти маниак, който търси интересни и иновативни начини да убие скуката или да разчупи леда сред нови и стари приятели, тук сме избрали най-забавните и нестандартни, алкохолни игри и няколко свежи аксесоара, подходящи за купон. Моля, пийте с мярка и използвайте разумно.

igra-ne-se-syrdi-choveche-s-shotove

„Не се сърди, човече с шотове“

Името на тази популярна игра подхожда повече на новата й версия, отколкото на класическия вариант. Докато правилата на традиционното „Не се сърди човече“ не предоставят основателна причина някой да ви се разсърди, поне не по-различна от всяка друга игра... то за новото „Не се сърди, човече с шотове“, не може да се каже същото! Тук трезвеността на приятелите ти е поставена в твоите ръце. Удряй чашките им всеки път, щом можеш и ще ги принудиш да обръщат шот след шот. Комплектът включва 16 чашки за шотове и игрално поле, направени от здраво стъкло. Играта е подходяща за 2-4 играча.

parti-igra-piene-sys-zarove

Парти игра „Пиене със зарове“

Пиене със зарове“ е интересна парти игра, която вероятно не сте срещали досега. Комплектът включва правила за 3 отделни игри, таймер, два зара (цветен и номериран) и 4 високи, стъклени чаши, върху които е нарисувана мерителна скала. Заглавията на трите игри, които се играят с част или всички елементи от комплекта са: „Супер герой“, „Синият човек“ и „Пълни догоре“. Хедлайнерът - „Супер герой“, съдържа мотиви от игра на асоциации. Накратко правилата са следните: играчът на ход хвърля заровете, за да види какво предизвикателство трябва да изпълни и докъде да се напълнят чашите на играчите. Характерът на предизвикателствата зависи от показанията на оцветения зар, като вариантите, които могат да се паднат включват „задаване на въпрос от обща култура“, „изтананикване на мелодия на песен“ или „пантомима“. Целта на останалите играчи е да познаят кое е обясняваното понятие. Първият, който познае, печели рунда и няма да пие (както и играчът, който изпълнява предизвикателството и обяснява). Ако никой не успее да познае, предизвиканият играч трябва да изпие съдържанието на своята чаша. Игрите са предназначени за 4-ма души.

dispensar-benzokolonka

Алкохолен диспенсър – Колонка за Бензин

Ето много лесен начин да налееш, без опасност да разлееш! Алкохолният диспенсър – бензиноколонка ще подобри купоните ви в три аспекта: 1) ще осигури безопасен и удобен начин за пълнене на чашите с напитки; 2) ще ви спести усилията за надигане на тежки бутилки; 3) чрез 800-милилитровия си резервоар за течности, ще ви предостави подходящ съд за смесване на коктейлни съставки.

Остроумният дизайн на този парти диспенсър имитира ретро колонка за бензин от началото на 30-те години. Точно както си зареждате колата с бензин, използвайте автоматичния пистолет на края на маркуча, за да заредите чашата си с „гориво“.

parti-baloni-s-tebeshir-marker

Парти балони тип „Черна дъска“

Какво е парти без балони?! Балоните са традиционен парти атрибут, който обикновено се използва за украса, но тези балони далеч не са обикновени. Те притежават специално покритие, върху което може да се пише с тебеширен маркер. И не само да се пише, а и да се трие, и да се използват многократно!

Ето едно креативно приложение: напишете по едно желание на всеки от 20-те балона в комплекта. Хвърлете ги във въздуха и накарайте всеки, който хване балон да изпълни вашето желание, изписано на него. 😀

Или раздайте по един балон на всеки от гостите и ги накарайте да напишат по едно предизвикателство (идеи: „Изпий чаша бира на екс“, „Поискай едно яйце от комшията“, „Изяж един лимон, без да се намръщиш“, „Сподели най-засрамващата случка, в която си участвал“). След като всеки е написал своето предизвикателство, балоните се смесват и хвърлят във въздуха. Всеки трябва да изпълни предизвикателството, изписано на балона, който в последствие е хванал.

alkoholna-ruletka-s-shotove

Парти игра „Алкохолна Рулетка“

Чувствате се късметлия? Тогава оставете алкохолната рулетка да реши, какъв коктейл ще пиете. Комплектът включва 16 броя шот – чашки (с вместимост от 30мл.), маркирани с числа от 1 до 36, две метални топчета и колело с диаметър 30см. Чашките се пълнят с различни алкохолни и безалкохолни напитки (някои може и с вода) и се поставят по слотовете на рулетката. Играчите се редуват да въртят рулетката и първо пускат едното топче, а след това и второто. Играчът взима чашките, съответстващи на двете числа, на които са спрели топчетата, смесва съдържанията им и ги изпива. Препоръка: използвайте съвместими напитки (мента и спрайт; вермут и джин; водка и доматен сок) или само един вид алкохол (текила; бира и пр.). Играта е подходяща за неограничен брой играчи.

tipsy-tower-alkoholna-kula

Игра с пиене „Tipsy Tower“

Знаете ли защо наклонената кула в Пиза е наклонена? Защото вероятно е била строена по метода, използван в тази пиянска игра! В началото на играта, 60-те дървени плочки от комплекта са подредени в права, 20-етажна колона с по 3 плътно допрени плочки на ред. Всеки ред е нареден в посока, напречна на предходния. Играчите се редуват да премахват по една плочка от който етаж на кулата желаят, с условието да използват само едната си ръка и да поставят извадената плочка на върха на кулата. Играчите трябва да строят съвместно кулата като отново редят по 3 плочки на ред. Играчите нямат право да взимат плочки от последния етаж на кулата. Който предизвика колапса на постройката, се наказва с пиене на шот! Играта е подходяща за 4 играча, но с добавяне на допълнителни чашки, може да се играе с неограничен брой хора.

kufarche-za-poker-300-chipa

Куфарче за покер

Няма парти, без игри на карти. Алуминиевото куфарче за покер е най-удобният начин за пренасяне на необходимите ти покер джаджи. Куфарчето съдържа 300 чипа с номинали, две тестета карти и 5 зара. Куфарчето притежава размери от 38,5 х 21см. и механизъм за заключване. Броят на чиповете е подходящ за маса с до 10 играча.

gigantski-karti-xxl-razmer

Гигантски карти XXL

След втория коктейл, картите се различават трудно, но не и ако височината им е 15 сантиметра, а широчината – 10 сантиметра! Тази гигантска колода карти за игра притежава привидно класически вид – познатите означения на картите и типична шарка на гърба. Това, което е нетрадиционно обаче е техният размер. Те са с 4 сантиметра по-широки от стандартните карти и с 6 сантиметра по-високи от тях, което ги прави също толкова удобни за игра, но доста по-подходящи за невнимателните и разсеяни, недовиждащи и пияни купонджии. Също, ако строите къща от карти, големите карти са чудесни подпорни греди.

alkoholna-igra-chuk-i-kula

Алкохолна игра “Чук и кула”

Изпробвай късмета си с умаления прототип на известната панаирна игра „Чук и кула“! Това е комбинация от умения, предизвикателства и шотове. Комплектът за игра съдържа 60-милилитрова шот-чашка, кула със 9 сектора с предизвикателства и малко чукче от неръждаема стомана. Виж кой от приятелите ти може да направи 20 лицеви опори след 2-3 или 4 алкохолни шота! Изобщо ще може ли да държи чукчето?! „Чук и кула“ е идеална игра за събирания в тесен кръг и чудесен подарък за домакина на купона.

parti-klechki-pironi

Парти клечки – пирони

Всеки купонджия знае, че да пиеш алкохол на гладно, не е готин вариант. Тези клечки с визия на използвани пирони са идеален парти аксесаор, който служи за дегустация на ястия на хапки. Парти клечките – пирони са подходящи и като коктейлни клечки за нанизване на маслинки и черешки. Оставете ги на масата, на удобничко местенце и гостите ви лесно ще си бодват с тях мезенце. Подходящи за многократна употреба, идеални за всякакви предястия (кашкавалчета, сиренца, пилешки хапки, плодове и тн.).

Все още няма коментари...

Остави коментар