Подаръци за Трифон Зарезан

Четиринадесети февруари е дата, породила много спорове около това, кой какво празнува. За някои 14-те февруари е Трифон Зарезан – традиционният празник на виното, докато за други 14-ти февруари е Свети Валентин – празникът на любовта и всички влюбени.

Въпреки, че повечето българи не вземат отношение в спора, а празнуват едновременно и двата празника, що се отнася до избирането на подаръци, сякаш напоследък повече внимание се обръща на темата за избора на подарък за Свети Валентин, а Трифон Зарезан остава пренебрегнат в това отношение.

В опит да изравним резултата, в този материал ще обърнем внимание на избора на подходящ подарък за тези, които искате да изненадате по повод Трифон Зарезан. Ето нашите 8 интересни идеи за подарък за Трифон Зарезан: Наздраве!

postavka-za-vino-veriga-01

Поставка за вино – верига

Нестандартен, уникален и много подходящ подарък за 14-ти февруари – поставката за вино с форма на желязна верига е едно от онези идейни неща, които искрено ще ви учудят и ще разчупят обстановката в хола. Поставката е подходяща за всяка стандартна (750мл.) бутилка вино.

aksesoari-za-vino-v-butilka-003

Аксесоари за вино в бутилка

Комплектът за вино е класически подарък за Трифон Зарезан, но в този си вариант (в кутия с тематична, нестандартна форма) изглежда доста креативно.

В зависимост от това, колко широк комплект от аксесоари ви трябва, може да изберете комплект за вино от 5 части в кутия с форма на бутилка или комплект за вино в буренце, който се състои от 3 части.

chasha-za-vino-obyrnata-butilka-02

Чаша за вино – обърната бутилка

Искате всичкото вино да е само за вас? Взимайте тази чаша от раз! Както повечето от тези подаръци, чашата за вино – обърната бутилка, ще влезе в употреба минути след своето подаряване. Освен със супер нестандартен вид, чашата – обърната бутилка вино е и с нестандартно свойство: да побира съдържанието на цяла една бутилка вино. Ако обичате геройските чаши за вино, разгледайте и Рогът за пиене „Das Horn“.

Парти игри с пиене

Може и да има известни разногласия за това, какво да по-напред отпразнуваме, но българите сме единодушни в едно – празникът се отбелязва с почерпка. А това означава събиране, веселие и разбира се пиене. И нямаме предвид вода… Следващите няколко игри с пиене на алкохол ще разгорещят всеки купон. Всяка от тях може да се играе с вино.

ne-se-syrdi-choveche-s-shotove-01

Не се сърди човече с чашки

Алкохолното не се сърди човече ще възобнови интереса ви към детските игри. Правилата са аналогични на познатите от любимата на поколения българи детска игра, но с малки изменения. Например, че когато ви ударят пионката, трябва да пиете … и много други щуротии.

alkoholna-ruletka-04

Алкохолна рулетка

Вярваш ли в съдбата, рулетка е за теб играта! Тук залогът е трезвеността ти. Алкохолната рулетка ще ви предостави много идеи за неочаквани, алкохолни комбинации.

basketbol-s-shotove-02

Баскетбол с шотове

Алкохолната игра „Баскетбол с шотове“ е още един неподражаем начин да накараш някого да пие от любимите ти алкохолни шотчета. Всяка компания си има трезвеник, който заслужава да поиграе тази игра. Тук решенията са в твои ръце – вкарай кош и понеси отговорността да избереш кой от приятелите ти да пие и кой да се спаси.

tipsy-tower-alkoholna-kula

Алкохолна игра „Наклонената кула“

Да демонстрираш концентрация, съобразителност и баланс, докато пиеш алкохол…? Каква страхотна идея! Алкохолната игра „Наклонена кула“ изисква точно такива умения. Играта започва с плътно построена 20-етажна кула от малки, дървени греди. Играчите се редуват да вадят по една греда от завършената конструкция на кулата и да я поставят на върха и. На някои от дървените греди са изписани кратки инструкции на английски, които играчът, изтеглил гредата трябва да изпълни, преди да я остави на върха на строежа.

„Наклонената кула“ е забавна, парти игра, след която няма да се върнеш трезвен у дома. Всъщност, нищо не пречи да я играеш у дома с половинката, тъй като играта може да се играе и от двама души.

butilka-cherep

Стъклена бутилка - Череп

На 14-ти февруари отдаваме заслужена почит на виното, но много от нас ще полеят повода и с други напитки. Тази стъклена бутилка с форма на човешки череп е подходяща и в двата случая. Бутилката пристига празна, в цветна картонена кутия, така че може да си я напълните с вино или да я използвате като шише за ракия – по ваше лично усмотрение! Ако на Трифон Зарезан ще черпите с домашно вино, креативната бутилка – череп е достоен съд, в който да го носите.

Все още няма коментари...

Остави коментар