Програма за Лоялни Клиенти

Програмата за лоялни клиенти на Dreboliiki.com Ви дава възможност да трупате промо точки с всяка покупка от сайта.

За какво служат промо точките?

Всеки 100 промо точки, които съберете в профила си, могат да се трансформират в отстъпка от 1лв. за следваща покупка.

Как се трупат промо точките?

За да трупате промо точки и да участвате в програмата ни за лоялни клиенти, трябва задължително да имате регистриран профил в сайта. Регистрацията на профил се извършва при оформянето на поръчка на сайта. След потвърждаването на първата Ви поръчка, в профила си ще видите точките, които сте натрупали за нея.

Може да събирате промо точки и като пишете ревюта на изпробвани продукти или препоръчате сайта на приятел, който в рамките на 30 дни да се регистрира и направи поръчка.

Действие:Промо Точки:
Регистриране на потребителски профил и първа поръчка+50 промо точки (0.50лв.)
Закупуване на продукт от сайта5% от стойността на закупения продукта (20лв. = 100 точки = 1лв.)
Регистриране на потребителски профил от реферален линк+20 промо точки (0.20лв.)
Закупуване на продукт от реферален линк5% от стойността на закупени продукта (20лв. = 10 точки = 1лв.)
Ревю на продукт на сайта+40 промо точки (0.40лв.)
Facebook харесване на продукт+20 промо точки (0.20лв.)

Промо точките при поръчка с регистрация на сайта ни се начисляват след завършването на поръчката.

Спечелените промо точки са валидни 12 месеца. След изтичането на 12 месеца точките автоматично биват премахвани от потребителския Ви профил.

Промо точките се начисляват към профила Ви, след като статуса на поръчката стане завършена и важат 12 месеца след завършването на поръчката.

Как да използвам промо точките си?

Какво представляват рефералните линкове?

Рефералните линкове са уникални линкове, обвързани с потребителския Ви профил, които Ви позволяват да печелите промо точки от промотирането на продуктите ни през тях.

Как да създам реферален линк?

За да можете да създавате реферални линкове, трябва първо да сте регистриран потребител и да влезете в потребителския си профил. След това трябва да изберете страница от сайта, на която искате да изпращате потребителите, пред които ще промотирате рефералния си линк.

Създаването на реферален линк, става като копирате URL адреса на избраната страница, поставите го в полето показано на картинката и натиснете бутона "Генерирай Реферална Връзка".

Генериране на Реферални Линкове

Генериране на Реферални Линкове

Генерирания реферален линк ще се появи под колоната "Refferal Link" и единственото, което трябва да направите е да го копирате и промотирате. Можете също така и да го споделите с бутоните за бързо споделяне във Facebook, Twitter и Google+.

Закупуването на продукт през Ваш реферален линк Ви носи промо точки в размер на 5% от стойността на продукта, а всяка регистрация добавя 20 промо точки (0.20лв.) към потребителския Ви профил.

*За да трупате промо точки, трябва да сте влезли в потребителския си профил.

*Промо точките могат да се използват единствено за закупуване на продукти от сайта. Ако искате да генерирате парични доходи, от промотирането на наши продукти, можете да научите повече за партньорската ни програма или направо да се регистрирате, като партньор.

*При установен опит за манипулиране на системата за лоялни клиенти Dreboliiki.com си запазва правото да анулира и премахва промо точки от потребителски профили, както и да блокира такива от системата за лоялни клиенти.