Връщане и Замяна

Клиентът има право да върне или замени закупен от Dreboliiki.com продукт, в 30-дневен срок, считано от датата на поръчката. Върнатата стока трябва да е запазена във вида, в който е получена (с оригиналната си опаковка, без следи от употреба, с ненарушена цялост, с всички придружаващи я аксесоари и документи). Ако продуктът е видимо използван, опаковката му е деформирана или е в състояние, което прави продажбата му невъзможна, стоката ще бъде върната обратно на клиента, за негова сметка.

При отказ от поръчка, търговецът възстановява на потребителя стойността на закупения продукт в 14-дневен срок от упражняване правото му на отказ.

Потребителят дължи само разходите по връщането на стоката на търговеца.

Възстановяването на сумата става по някой от следните начини:

  • По банков път, по посочена от клиента лична банкова сметка, открита в Република България
  • Чрез пощенски паричен превод, който може да бъде получен в избран от клиента офис на куриера (Спиди или Еконт Експрес)

В случай на грешка от страна на търговеца (напр. грешно фактурирана или доставена стока), разходите по доставката и връщането на продукта, се поемат от последния.

В случай, че потребителят върне продукт и желае замяната му с друг, разходите по доставката на новия продукт, са за сметка на клиента. При замяна, новият продукт се изпраща на потребителя, след като вече закупения бъде върнат.

ВАЖНО: Всички поръчки, направени в Dreboliiki.com, се изпращат на клиента с опция за тест и преглед преди плащане. Клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост (в някои случаи, дали продуктът работи) В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или повреден, клиентът е длъжен да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента! Онлайн магазин Dreboliiki.com не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

1. Подаване на електронна заявка за връщане/замяна на продукт

Попълнете формата за упражняване на право на отказ от договора за покупка, която се намира най-долу на тази страница.

2. Адрес за връщане на продукти:

След приключване на електронната заявка за Връщане/Замяна, стоката следва да бъде изпратена на адрес:

  • гр. Търговище, ПК 7700, офис на Еконт Експрес – Запад (бул. Сюрен 1)

или

  • гр. Търговище, ПК 7700, ул. Крали Марко 2-4

Получател: Уеб Маркет Груп ООД

Продукти, изпратени без направена заявка на Връщане/Замяна в системата, няма да бъдат разглеждани до момента, в който такава не бъде създадена от клиента. Пратки, изпратени на адрес различен от посочения, няма да бъдат разглеждани.

ФОРМА ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА ЗА ПОРЪЧКА

До: Уеб Маркет Груп ООД

Адрес: гр. Търговище, ул. Гладстон 6 вх. В ет. 5 ап. 16

Булстат: BG200217908

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

Номер на поръчка:

Наименование на продукта:

Начин на удовлетворяване на претенцията:

Две имена:

Телефон:

Email:

 С изпращането на заявката се съгласявам да върна продукта до 14 дни, като разходите за връщането му ще са за моя сметка.