Романтични Подаръци за Свети Валентин

Ако изборът на подаръци за Свети Валентин е в списъка ви с „10-те най-трудни неща, които трябва да направиш преди да умреш“, следващите подбрани идеи за подарък за Свети Валентин за мъж и подарък за 14-ти февруари за жена, ще направят живота ви значително по-лесен!

Забавни подаръци за Свети Валентин за мъже

Що се отнася до сложността на избора на подарък за любимия човек, Свети Валентин с право може да се нарече празникът – предизвикателство за жените. Освен, че повечето подаръци, подходящи за повода са с форма на сърца, е всеизвестно, че мъжете не обичат да им се подаряват сърца и изобщо нямат никакъв афинитет към сантименталните подаръци. Тази комбинация от сложни обстоятелства може да превърне избора на подходящ подарък за Свети Валентин за любимия мъж в истинско предизвикателство. За да го преодолеете успешно, използвайте следващите уникални идеи за закачлив подарък за него, за Свети Валентин, с  които гарантирано ще го изненадате!

magicheska-chasha-syrce-01

Магическа чаша „I love sex“

Подарете му магическа чаша, която ще изпише трите думи, които всеки мъж мечтае да чуе от жена си – I (heart)… sex. Тази термо-чувствителна чаша скрива последната дума в изречението, за да бъде невидима, когато чашата не се ползва от своя притежател. Когато я напълните с гореща течност обаче, изречението ще бъде магически завършено и посланието ще бъде доставено на правилния получател.

gigantski-himikal-01

Гигантски химикал „My pen is huge“

Какво да подариш на мъж, който има всичко? Нещо, което няма, може би... Като този гигантски химикал например! Гигантският химикал е забавен, закачлив подарък, който гарантирано ще развесели мъжа ви. Освен това, химикалът е напълно функциониращ, така че може да послужи и за по-практични цели.

solnica-pipernica-zaicheta-02

Сол и пипер зайчета

Проучвания сочат, че смехът е свързан с части от мозъка, които контролират моментното настроение и чувствата на любов, приятелство и влечение. Следвайки логиката, този палав комплект сол и пипер с форма на зайчета, могат да накарат всеки мъж да се влюби!

mini-tigan-syrce

Мини тиган-сърце

Ето един по-романтичен подарък за мъж за Свети Валентин, който отново разчита на биологичните принципи на любовта. И в частност на принципа, който гласи, че любовта минава през стомаха. Мини тиганчето – сърце ще ви помогне да изразите романтичните си чувства, но без да кара някой да се чувства неловко или неудобно.

И не, не си въобразяваме, че някой мъж би се очаровал да получи мини тиганче. Всъщност подаръкът е романтичната закуска, която може да приготвите в него. J

vyzglavnichka-emotikonka-poop-01

Възглавничка – емотикон „Poop“

След като знаете, че мъжа ви не харесва сърца, направо си проси да му подарите най-забавната алтернатива - възглавничка емотикон (модел емотиконка „Poop“). И после да не се оплаква, че сте му подарили лигав подарък на сърчица. Този хумористичен подарък ясно показва, че искате да е щастлив и доволен! 😀

Романтични подаръци за Свети Валентин за жени

За разлика от мъжете, повечето жени нямат нищо против романтичните подаръци за 14-ти февруари. Така че, главното условие, на което ще отговарят следващите идеи за подарък за Свети Валентин за жена, е да са подходящи за повода и да не бъдат банални.

stykleni-podlojki-za-chashi-sys-snimki-01

Стъклени подложки за чаши със снимки

Необикновено съчетание от практично и романтично – точно това представляват стъклените подложки за чаши със снимки. Освен, че ще защитят масите ви от горещи или мокри чаши, ще ви напомнят за любимите моменти с половинката. За целта просто принтирайте любимите си 4 снимки и ги подменете с тези в подложките.

dekorativna-vyzglavnica-emotikon-03

Възлгавничка – емотикон (сърце)

Възглавничката – емотикон е нестандартен вариант на класически подарък за Свети Валентин за момиче. Характеризира се със свеж дизайн, пресъздаващ вида на facebook емотиконка и мека, плюшена повърхност.

chasha-emotikon-01

Чаша – емотикон

Чашата – емотикон е полезна придобивка за абсолютно всеки дом. Отличава се с креативен дизайн, голям капацитет и удобна дръжка.

elektronni-sveshti-emoticandle-02

Ароматни, електронни свещи Emoticandle Blow

Свещите Emoticandle са най-безопасният начин да създадете романтична атмосфера, без постоянно да се притеснявате, дали нещо случайно не е пламнало. Emoticandle са налични в два варианта – Emoticandle Blow и Emoticandle с дистанционно управление. И двата комплекта се състоят от по три електронни свещи, които се захранван на батерии, имат нежен аромат на ванилия и покритие от истински восък.

ured-za-shokoladovo-fondiu-03

Уред за шоколадово фондю

Какво по-романтично от романтична вечеря на свещи? Вече подсигурихме пожарната безопасност с ароматните, електронни свещи Emoticandle. А уредът за шоколадово фондю ще ви помогне да приготвите перфектния десерт за романтичната вечеря. Уредът за шоколадово фондю с лекота ще разтопи няколко парченца твърд шоколад, за да ви осигури подходяща глазура за всеки кейк или вкусен дип за ягоди!

vliubeni-chashi-syrca-01

Влюбени чаши – сърца

Семейният живот означава да споделяш. Споделете този комплект влюбени чаши - сърца, които се допълват взаимно точно както влюбена двойка!

metalen-knigorazdelitel-syrce

Книгиразделител – сърце

Ако жена ви обича да чете, няма по-добро допълнение към интересен, любовен роман от тази практична, симпатична отбелязка за книга! Книгоразделителят – сърце е тематичен, дребен подарък за Свети Валентин, който служи за отбелязване на страницата на книгата, до която сте стигнали.

flashka-syrce-8gb-0X

Флашка – сърце

Флашката – сърце е подходящ подарък за Деня на любовта за всяка жена, която използва компютър и обича бижута. Е, почти всяка дама отговаря на тези критерии, така че не се колебайте да изненадате половинката с тази интересна флаш памет.

chasha-za-syobshteniq-0001

Чаша за съобщения

Чаша, върху която може да пишете с тебеширен маркер или тебешир – това е страхотен Свети Валентин-ски подарък! Чашата за съобщения притежава капацитет от 300 милилитра и специално покритие тип „черна дъска“ във форма на сърце, върху което може да пишете с маркера, който ще получите като подарък в комплекта.

mini-dzen-gradina-01

Японска мини дзен градина

Ако „йога“ и „фън-шуй“ са думи, които често чувате от жена си, може да я зарадвате с подарък, който никога не е очаквала да получи от вас, като тази японска, мини дзен градина с форма на сърце например! Вместо с трева, дзен градината се покрива с пречистен пясък (включен в комплекта) и се подрежда с елементите от комплекта: объл zen-камък, мини статуя на Буда, изкуствено растение и чаена свещичка.

Все още няма коментари...

Остави коментар