Скреч Карта – Перфектният Подарък за Пътешественици

„Добрият пътешественик е този, който не знае къде отива, а перфектен е този, който не помни от къде идва” – със сигурност се сещаш за поне един приятел, който напълно ще се съгласи с това. За него вещите нямат значение, защото най-ценни са спомените и когато има рожден ден или друг празник и трябва да му търсиш подарък, си най-затруднен. Да, точно за него говорим: авантюриста - пътешественик, който никога не можеш да се сетиш, с какво да впечатлиш. Тази статия е посветена на разрешаването на тази дилема с избора на скреч карта – перфектният подарък за всеки пътешественик!

Скреч картата е идеалният подарък, с който да покажеш личното си отношение към страстта на всеки пътешественик – пътуванията! Тя представлява комбинация между стандартна, географска карта и гигантско лотарийно билетче. Териториите на държавите са покрити със специално скреч фолио, което пада след като го потъркаш със стотинка или друг остър предмет. Идеята на скреч картата е да следи задграничните ти пътешествия, като изтъркаш фолиото само от местата по картата, които си посетил. Според детайлите и основния си акцент, има много разновидности скреч карти. Тук ти представяме любимите си 10 модела скреч карти, които може да закупиш от тук и които ще са уникален подарък за всеки, който обича да пътува!

Класическа, скреч карта – Свят

Оригиналното, първо издание на световната, скреч карта, произведено от английската компания за подаръци „Lucikes of London”. Класическата, скреч карта - Свят е първият по рода си скреч вариант (за изтриване) на световната карта. На нея са изобразени над 190 държави, покрити със златисто скреч фолио, под което се крият красиви, пъстри цветове. Картата е навита и опакована в картонен, цветен тубус. Останалите скреч карти, представени нататък, са опаковани по същия или подобен начин.

Оригинална Скреч Карта Свят - Luckies of London

39.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта – Столици

Световната, скреч карта „Столици” е изискана и стилна. Тя се отличава с матово черен фон и е покрита с черно, скреч фолио, под което са скрити красивите, неонови цветове на посетените държави. Световната, скреч карта – Столици е подходяща за любителите на градския туризъм, тъй като акцентът тук е върху столиците на държавите.

Скреч Карта Столици - Luckies of London

55.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта – Hello

Която и чужда дестинация да посещаваш, ще е полезно да можеш да кажеш „Здравей” на местния език. Точно това ще ти помогне да направиш „Hello” варианта на световната, скреч карта. На нея са отбелязани поздравите по света на над 200, чужди езика!

Скреч Карта Hello Edition - Luckies of London

54.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта с тебешир

Световната, скреч карта с тебешир е различна с това, че върху нея можеш да пишеш. Това става с помощта на бял, тебеширен маркер, включен в комплекта. Така може да планираш маршрута на предстоящите пътувания директно върху картата. Или да водиш кратки записки, или просто да отбелязваш последните си впечатления. Световната скреч карта „Chalk Edition” е правилният избор за всеки, който обича да планира пътешествията си.

Скреч Карта с Тебешир - Luckies of London

54.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта – XL размер

Световната, скреч карта XL е картата за изтриване, която притежава най-големия формат. Когато я разпънеш, размерът и достига 119 х 84 сантиметра (грубо казано – метър, на метър)! Това я прави перфектна за излагане на стената. За да може с лекота да провокираш разговор за последното пътуване или да споделиш с приятели и близки, къде си бил в чужбина.

Скреч Карта XL - Luckies of London

69.00лв. 59.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, мини скреч карта – Deluxe

За най-запалените пътешественици, които буквално не спират да пътуват, е създаден мини вариант на карта за изтриване. Това е световната, мини скреч карта – Deluxe Edition, която лесно да носиш в багажа си. Размерът ѝ в опаковъчния тубус е 32 х 5,5см., а когато я развиеш, размерът ѝ става 42 х 30 сантиметра. Тази мини, скреч карта има черен фон и златисто скреч покритие, а на гърба ѝ можеш да отбелязваш маршрути, както и да намериш интересни факти за някои известни, географски забележителности.

Мини Скреч Карта Делукс - Luckies of London

39.00лв. ПОРЪЧАЙ

Скреч карта – Европа

Това скреч издание на географската карта, поставя акцента върху държавите от континента Европа. Европейската скреч карта предоставя по-близък поглед върху градовете на европейските държави, което я прави перфектен подарък за тези, които се наслаждават истински на пътуванията в Европа.

Скреч Карта Европа - Luckies of London

39.00лв. ПОРЪЧАЙ

Луксозна, световна, скреч карта – Black Deluxe

Това е най-скъпият, но и най-луксозен вариант на световната, скреч карта, достъпен за покупка към момента. Световната, скреч карта „Black Deluxe Edition” е изработена върху специален лист - пластик, вместо върху хартиен такъв. Това я запазва във времето и осигурява възможността да се пише върху нея. Комплектът включва много допълнителни аксесоари (като маркер, таг за багаж и т.н.), които искрено ще зарадват хората с вкус към детайлите. Материалът на цилиндъра, в който пристига също е различен – направен от метал, с цветен принт отгоре. Макар производителите на картата този път да са други – украинската компания 1dea.me, отново може да я намерите за покупка при нас.

Луксозна Скреч Карта Deluxe - 1dea.me

115.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта – География

За почитателите на островния туризъм, най-детайлната скреч карта на света е правилният избор за подарък! Световната, скреч карта – География акцентира върху детайлите. На нея са отбелязани много по-малки градове и острови, които липсват на другите карти. Тя е чудесен подарък за тези, които обичат пътуванията до по-непопулярни дестинации.

Световна Скреч Карта География - 1dea.me

105.00лв. ПОРЪЧАЙ

Световна, скреч карта – Океани

Както видяхте, при нас има по нещо специално за всеки пътешественик. Затова, не сме пропуснали и феновете на круизите, като предлагаме конкретна карта, отговаряща на техните предпочитания. А именно – световната, скреч карта „Океани”. Тази скреч карта е принтирана върху пластмасов лист (също като Black Deluxe Edition) и отново е на 1dea.me, но този път вниманието е обърнато към водните басейни на Земята. Красивите илюстрации на водни обитатели, изобразени върху тази карта, завършват елегантния ѝ дизайн и я превръщат в страхотен подарък за всеки мореплавател.

Скреч Карта на Света "Океани" - 1dea.me

85.00лв. ПОРЪЧАЙ

Ако не се задоволяваш с много, а търсиш още и още интересни, нестандартни и яки подаръци за пътешественици, ето коя трябва да е следващата ти дестинация – категорията в магазина ни "Подаръци за Пътешественици"! И подобно на цитата „Светът е книга и тези, които не пътуват, са прочели само първата страница”, скреч картите са само „първата страница” от уникалния ни каталог, който ще ви вдъхнови с десетки уникални идеи за оригинални и креативни подаръци!

Все още няма коментари...

Остави коментар