Три Страхотни Модела на Чашата Обектив

Чашата във форма на обектив се превърна в истински хит на пазара през последната година. Разнообразието от всевъзможни видове капаци, размери, екстри и дизайн, я превръщат в един от най търсените видове термо чаши в интернет пространството. Самата идея за това как изглежда, я правят оригинален и атрактивен избор за подарък и страхотно попълнение за личната ви колекция от чаши.

Първата от вида чаши с форма на обектив, на която трябва да обърнете внимание, това е чашата с прозрачен капак. Капачето, пресъздаващо истинската леща на обектив, ще ви накара наистина да се впуснете в света на фотографията след първото кафе за деня. Формата й ще ви порази с невероятната прилика с истинския модел на Canon EF 24 – 105mm USM. Имитацията е толкова сполучлива, че шансът да се изкушите да погледнете през нея не е за пренебрегване. Обемът й от 400 милилитра надценява възможностите ни за количеството кафе, което повечето от нас могат да погълнат наведнъж, но пък други (особено мъжете) биха оценили големият и капацитет, който могат да използват, за да се наслаждават на други свои любими питиета, като бира например.

chasha-obektiv-model-1

Ако не пиете кафето си без бисквитка, то за вас няма да има нищо по-яко за подарък от чашата обектив, чийто капак се превръща в чиниийка. Това е една от практичните екстри, които със сигурност ще използвате често, особено ако не искате да цапате масата или да оставяте храна по нейната повърхност. Капакът на тази термо чаша-обектив дава възможност за плътно затваряне на „обектива“, за да предотвратите напрашаване и да ограничите вероятността за разливане. Ако имате животни, които редовно пускат косми, хвърчащи във въздуха и попадащи в кафето ви, определено ще се зарадвате на тази нови придобивка. Всеки един би оценил нейните достойнства по куп причини освен страхотния дизайн, като възможността да изненадате някого, като я превърнете в купичка за мелба. Развихрете въображението си и я превърнете в това, което пожелаете или от което имате нужда.

chasha-obektiv-model-2

Мислите, че подобна термо чаша е прекалено голяма като размер, за да е достатъчно удобна и лесно преносима? И този проблем е решен от дизайнерите на този страхотен модел чаши. Мини чашата обектив е двойно уплътнена, малка и най-защитена от пропускане от всички видове чаши. Практично и страшно удобно, това мини термо обективче ще ви даде възможност да го носите където си поискате, като стане неизменна част от фотографското ви оборудване при всяко ваше пътешествие. Капакът на мини термо чашката има и карабинерче, с което може да я носите закачена на раницата си при планинските разходки или при по-екстремни преживявания.

chasha-obektiv-model-3

Избягайте от рутината с помощта на всеки малък, креативен детайл от уникалния дизайн на тези чаши, а за да сте още по-креативни ви предлагаме и чаша обектив в бял цвят. Освен интересна изненада, чашите обектив са и доста практични, като осигуряват многобройни варианти за това как да ги използвате, а отгоре на всичко цената им е също толкова достъпна и практична.

Все още няма коментари...

Остави коментар